Reklama

Reklama

DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy

  • USA Justice League: Throne of Atlantis
Trailer

Obsahy(1)

Řekne-li se Atlantida, vyvstanou na mysli slova jako temnota, záhada nebo mýtus. A přitom tato říše, která obyvatelům pevniny už dávno vymizela z paměti, stojí na pokraji války. Její odlehlé kouty se po útoku na vojenskou ponorku vydá prozkoumat Kyborg. Temné hlubiny však kromě vraku plavidla skrývají hrozbu tak mocnou, že přiměje právě vzniklou Ligu spravedlivých ke společné akci. Mezitím se po souši, tisíce mil od mořského dna, potlouká osamělý muž. Jmenuje se Arthur Curry, má nadpřirozené schopnosti a je patrně jediný, kdo dokáže smířit starodávný svět Atlantidy s tím naším. Postavte se spolu se Supermanem, Batmanem, Wonder Woman a dalšími členy Ligy spravedlivých Ormovi, zbraním z jiné dimenze i nepřízni osudu. Vychutnejte si další působivý příběh z produkce DC Universe, v níž jedinou šanci lidstva v souboji s temnými silami ztělesňuje Aquaman! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Animovaná DCčka se v poslední době zvedla na úroveň, kdy by si zasloužila i nekomiksové diváctvo, žel po pár zásazích se vrací průměr, až podprůměr, kde kdyby nebylo roztomilého rozkrajování padouších nohsledů na mnoho částí, byl by výsledek jen studiovou povinností mezi celovečeráky (tady nemluvím jen o Atlandském trůnu, ale třeba i o Synu Batmana). Vizuál je tu klasická superhrdinská nuda, stejná pro DC, Marvel, nebo i Hellboye, na to sem si už zvykl, takže mě ubohá neoriginalita v tomhle ohledu už přestala lézt na nervy, takže zůstává děj, který je..... Pozor, velké překvapení ....... Hrozně debilní! Ani náznak taktiky, zavilé plány padouchovy by lépe stvořili i scénáristé Ordinace v růžové zahradě a bezmezná otravnost Shazama... Mňo, i když tu vlastně jenom nadávám, pořád to není nějak extra odporné, jen průměrné a zapomenutelné. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Táta nemůže konkurovat Supermanovi.......... Čekal jsem, že to bude lepší, ale jsem celkem zklamán. Na komiks to má příšerný dialog, žádné zapamatovatelné hlášky a žádnou výraznou postavu. Snad jen Mara je něčím zajímavá. Chyběl i oživovací hudební doprovod, protože i při akčních scénách mě hudba uspávala. CITÁT - Nedostatek energie.......... ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo si DC otestovali pri The Dark Knight Returns publikum na Batman v Superman a pri Arkham Assault zase pôdu pre Suicide Squad, tentokrát sa rozhodli zistiť, čo funguje a nefunguje na Aquamanovi pred blížiacou sa sólovkou. Takže milé DC, skvelé kostýmy, Batman má bohovské hlášky, oceňujem dôraz na príbeh (zrejme ste sa poučili po Justice League: War), bohovsky nadizajnovaná Atlantída (I want more!) a záporáci sú tiež fajn. Čo nefunguje je tupá akcia, že Justice League vs. komando nímandov, ktorých sekajú ako kukuričné kláty. A Shazam sa do tohto univerza nehodí, i keď jeho rodinne ladenú sólovku by som si pozrel. A čo preboha vidíte na Cyborgovi? Martian Manhunter forever! Každopádne na sólo Aquamana sa teším, ak Atlantída bude vyzerať aspoň tak zaujímavo ako v Throne of Atlantis, budem slintať blahom. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Podtitul "Trón Atlantídy" ma neviem prečo odrádzal od pozretia filmu. No nakoniec som rád, že som sa odradiť nenechal a pozrel som si origin Aquamana. Príbehovo aj akčne je to oproti ostatným dobrodružstvám JL taký priemer, no medzi DC animákmi mu patrí miesto. Pravdepodobne by som tomu dal 3 hviezdičky, no Lanternova hláška "Brácho, snad ho nechceš rozmáchnout v bulváru." ma úplne dostala. Neviem, ako je to v pôvodnom znení, no tak som sa zasmial, že som musel dať o tú hviezdičku naviac. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

DC animáky jsou prostě někde jinde, než konkurence. A to platí i pro Trůn Atlantidy, který je mnohem slabší, než jsme zvyklí. Úvod je luxusní a krásně otevírá příběh. Celkově je animák hodně komorní a pomalejší a hodně se pracuje s postavami. Nejlépe je to vidět na Cyborgovi a pak na vztahu Supermana s Wonder Woman a Lois. Ale hlavně je to příběh o Arturovi/Aquamanovi, který je zde prodán velmi dobře a tak nějak se v něm dozvíte všechno důležité. Dost zklame závěrečná rubačka, která není, tak efektivní jak by se mohlo zdát. Trošku zamrzí, že zbytek členu ligy je tady za hláškaře a posouvače příběhu. Hodně moc se mě líbila prezentace Atlantidy a hlavně postava královny a Mera. Trůn Atlantidy není nejakčnější podívanou, ale je to komornější a v některých ohledech se jde více do hloubky a za to palec nahoru a zvláště, když pod titulková scéna ukazuje velmi zajímavé rozvíjení příběhu. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama