Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Quint 

všechny recenze uživatele

Kickboxer s Van Dammem byl stupidní, ale zábavný. Kickboxer: Vengeance je stupidní (i když předstírá, že není) a nezábavný. Zbytečný reboot, který se marně snaží svoji osmdesátkovou předlohu updatovat pro současné diváky. Tvůrci si zřejmě řekli, že přiblble nerealistická zápletka Kickboxera stála za houby, tak ji zredukovali na minimum (přesto se jí stále drží, aby neurazili fanoušky) a zbylé mezery vyplnili delšími akcemi. Zřejmě, aby to bylo míň blbé (což není) a víc kickass (což také není). Všechno se tu děje hrozně rychle, bez napětí a předehry, aby zbylo co nejvíc času na akci. Nic proti tomu, kdyby ovšem akce nebyla tak fádní. No dobře, jízda na kole pod vodou se zapojením tažných volů jako součást tréninku byla bizarním způsobem cool. Ale jinak mi v paměti neutkvělo vůbec nic. Ve filmu je prý plno známých zápasníku, o kterých jsem v životě neslyšel, tudíž to pro mě (a dost možná pro většinu ostatních diváků) nemá absolutně žádný význam. Pokus o chudší verzi Expendables (viz i plakát) tedy moc nevyšel. Vrací se Van Damme. Bohužel ale v jiné roli. Navíc je zčásti bůhvíproč nadabovaný někým, kdo se snaží napodobit jeho francouzský přízvuk. Překvapilo mě, že film režíroval John Stockwell, herec (např. z Top Gunu), který odstartoval svoji režijní kariéru pozitivně přijatým dramatem Šílená / Krásný. Tímhle ji zcela utopil v nejhlubších béčkových stokách. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kluci z Moviezone snad dostali zdarma trénink s Van Dammem, jinak nechápu, co je vedlo k hodnocení 6/10. Kickboxer Vengeance je neuvěřitelně zbytečný film, ve kterém nefunguje vlastně téměř nic. Tak předně z Bautistova Tong Poa nevychází ani charizma, natož hrůza, maximálně tak zápach z nandrolonového opojení. Moussi, Shahlavi, St-Pierre něco umí, ale to je tu zase Střihač s Kameramanem, alias Skřípač s Hematomem, kteří bojovou akční scénu skřípnou do spárů tety Horskádráhahadr a zbyde po ní jenom modrozelená podlitina. No a Žán Klód tu vystupuje v podivné roli mentora, né že bych mu to nevěřil, ale ty pochcaný sluneční brejle mě fakt srali a on je né a né z té palice sundat. Takovej mistr nemistr, namistrovanej ministr. Choreografie Larnella není špatná, ale není možno si jí užít, neb Skřípač s Hematomem blbnuli jako dva tamaríni o poslední kus švestky. Chceme se účastnit dalšího dílu, který má přiletět hned příští rok?? Režisér LogoTetris naverboval islandské pohoří Bjornsson, americký růstový hormon Shaw a Lorda Raidena. Malou šanci tomu dám :) ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No... už originál nebylo nic jiného než film pro cílovou skupinu (naštěstí ve správné době). Kickboxerův restart je copy+paste. Všeho. Včetně retro nádechu (věřím že před 20-30 lety by to byla pecka). Děj opět není (plus je to řekl bych o dost více zmateně natočené) a paradoxně nejvíc sympatií tady budí Dave Bautista. JCVD působí tak nějak zvláštně protivně (pořád s těma brejličkama - i během bitkaření), i když nutno uznat párkrát se nostalgicky předvedl. Což je milé. Ono milých je víc věcí (cameo původního Tong Po bylo kouzelné) i hravost s jakou se spustili titulky (přímější odkaz na původní film jsem snad ještě nikde neviděl). Také ti co "vědí" si pochrochtají nad zápasníky MMA (ten kdo neví: "květákové ucho" se neudělá samo od sebe ;)) a i Gina Carano udělala radost (i když to byla spíš čestná role, protože nepředvede vůbec nic). Prostě je to debilita, ale milá a cílená pouze pro jistou skupinu diváků. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak sa nám rozhodli zrýmejkovať 80tkový akčný film, ktorý je mnohými braní ako klasika akčného žanru (kokotina) a pre mnohých najlepším filmom ŽánKlóda. Nie zlý nápad... problém, ale je, že miesto rýmejku z roku 2016 spravili rýmejk z roku 1989. Chcem tým povedať, že som mal pocit ako keby som sa nepozeral na nový film, ale na nejakú zabudnutú béčkovú sračku z 80. rokov. A ja naivný som si myslel, že sme to už niekam za tú dobu posunuli. Leda hovno. Údery sú sádzané pol metra od ksichtu, aby to náhodou nevyzeralo reálne, Tong Po chodi po aréne ako keby mal v prdeli stále zarazeného róbertka a samozrejme si náš hrdina po 30 ranách od 2 metrového nekultúrneho svalnatého hovada maximalne utrie kútik odkial mu cverčí pramienok krvi. Čiže vlastne zopakovali všetky chyby 80tkových filmov v roku 2016 !!! Samozrejme do toho pridali aj nejaké nové "trendy" ako obsadiť do hlavnej úlohy nesympatického neherca bez kúska charizmy, obsadiť do vedlajšej úlohy jebačku, ktorá sa vie reálne byť (áno...Gína) a dať jej 5 scén, kde jediný akčný moment prichádza, keď pobozká mŕtvolu na čelo. Takže zhrnuté a podčiarknuté... to že je to na 90% kópia originálu by som ešte zniesol a odpustil, ale to že tam posrali asi všetko čo sa dalo... to nie ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Na takové klasiky by měl být přísný zákaz pro jakékoliv restartování. JCVD byl sice v pohodě, dělal co dělal, kopal a trénoval, ale bylo to málo.Ti co to tady měli táhnout totálně vyhořeli. Tong Po ? Proč ? Vím, že je tady nová generace zápasníků co se z ringu dostává k filmu a chcou se širšímu světu více ukázat. Osobně na mě to neplatí a já si okamžitě pouštím Kickboxera v rychlodabingu a budu se náramně těšit z každé další scény. Jediným pohodovým plusem byly závěrečný tanec Alaina Mousii ala JCVD v hospodě. Sara Malakul Lane je pěkná, pěkňůčká. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno