Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak to byla krutá zhovadilost. Souboj s Van Dammem byl tak trapnej, že si člověk málek ucvrnk do kalhot jak se smál. Souboj s Bautistou by byl fajn, kdyby se během boje nějak nezvětšoval :) Gina Corano dělala trapné křoví a milostná scéna s Lane obsahovala tři zhoupnutí a konec :D Naprosto otřesné pokračování Kickboxera, který vlastně ani nemyl o kickboxu ale Muay Thay ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Lepší než většina Seagalovek, ale nic to nemění na faktu jak hrozně blbě natočené tohle je. Choreografie hlavního souboje je přímo zoufalá a film svůj nějaký děj (remake se vším všudy, tady není co vymýšlet) ukončí vlastně po 2/3 a potom už nás čeká jen roztáhlý finální fight. Z tohoto je tedy naprosto jasné že jakékoliv vyšší tempo a gradace neexistují. Vlastně netuším proč takováhle bojovka vznikla, když Raid je od ní vzdálen na galaktické světelné roky. Dave Bautista pokračuje v rolích málomluvných tvrďáků. 30% ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval poctu originálu, místo toho přišla znevažující fraška. Na Bautistu se sice hezky dívá, ale jako wrestler nemá ani základy muay thai a estráda na papundeklových slonech posílá snímek do špíny zapomnění. Děj nula, atmosféra nula. Hvězda pro JCVD z nostalgie, druhá pro krásnou Malakul Lane. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle je náš starý Jean Claude Van Damme tak jak ho mám rád i když v podaní trenéra ale přesto pro mně dostačuji , kopačka otáčka zpomaleny záběr a K.O Souboje jsou určitě ve všech směrech výborné , jeto užasné at jsou všeci zklamaní jak chcou ale tohle je dělo. Nemam co vytknout co se týče souboju, možná bych změnil hlavni postavu ale budiž bojové uměni ovlada rozhodně pecka toje aj tak. Tong Po byl sice jinej ale stejnéj zabiják jako předešléj . ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Pre mňa v pohode bojovka. Kopec akcie. Viac menej sa postavy buď bijú alebo trénujú. Kopec techník. Trochu málo kontaktné, ale nemôžeme mať všetko. Točené oldschoolovým štýlom. JCVD si rolu očividne užíva a ukazuje,že je stále namakaný aj pohyblivý. Škoda že Gina je tam úplne zbytočná. Chudák Shahlavi sa už nedožil premiéry. Ja som relatívne spokojný. To, že to bude hlúpe a plné klišé bolo jasné. O tom je bohužial žáner. Videl som kopec horších béčok s lepším hodnotením. 3* ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama