Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Červená knižnica pre starších pánov, ktorí sa neboja, že majú svoj askriptivní status, a neboja sa krásnych žien. Hokeju rozumejú všetci a ešte viac ľudí rozumie filmu a tak tu máme odpady a jednohviezdy, lebo neuveriteľná romantika. Sakra, je to film, ja som sa bavil, nie kráľovsky, ale nemalo to ďaleko. Len ma zarazila podoba s Notting Hillom, ktorý som nejako rozpozeral, a teraz som mal pocit akoby pokračovania. Vôbec netuším, čo má niekto proti Mádlovi, bol tu presne taký, ako mal byť, a že nie je veľký a svalnatý, s tým veľa neurobí. Taťána bola na začínajúcu herečku výborná, miss se vším všudy, dokonca mi párkrát pripominala Veškrnovú zamlada. Silné tri hviezdy. –––– Jó. Miss Severní Čechy. To by byl zářez! –––– Tak paranoidní, abych si myslel, že vy dva spolu něco máte, fakt nejsem. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Hodně nereálný film. Manželka hokejisty si chce dodělat maturu, aby se konečně cítila jako plnohodnotný prvek společnosti. Proč by Kuchařová měla bažit po starým téměř plešatým chlápkovi, který nedokáže zaplatit alimenty když má doma milionáře který jí dá všechno co chce. Střízlík Mádl má do vizáže profi hokejisty hoooooodně daleko. Závěrečná scéna před autobusem je k smíchu. Kuchařová jako neherečka nebyla v roli úplně tragická, jak to obvykle v případě celebrit bývá. Bonus byl že se na ní krásně kouká. Líbil se mi Matonoha jako vekslák (směnárník). Nevim, co Sládeček zamýšlel, ale tohle se vážně nepovedlo. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Uzná se mi vůbec tenhle komentář, když ho píšu až po filmu a ne během něj nebo při závěrečnejch titulcích? Ono teda po tý záplavě vynikajících komentů už stejně není co dodat. Vypíchnu fakt jen ty pro mě nejzásadnější: "No..." / "...proč ne?" / "...za Vladyku." / "Vlastní gól." / "Faul." / "Trapas." / "Srandovní." Klika, že tu ČSFD máme, protože se očividně hemží spoustou znalců, odborníků a vášnivejch diváků, díky kterejm si na film můžu vytvořit správnej názor i já. P.S: Nechme ubrečenejch chudáčků a řekněme si něco k zápasu Sládeček vs. Kolečko. Oba kluci jsou tak talentovaní a geniální, že v křížovce by puk na čtyři podle nich byl Mádl. Ten se mimochodem se svoji postavou krtečka hodí leda tak na řidiče čtyřbobu, o schopnostech kočky Táni přednášet monology nemluvě už vůbec. Neříkám, že bych měl chuť televizi přímo vypnout, ale kdyby si bejvala během filmu potřebovala skočit do krámu pro Ibalgin, neprotestoval bych. ()

Němi odpad!

všechny recenze uživatele

Film od tvurcu, kteri k smrti nesnasi hokejisty a zeny. V dalsim sledu pak Rusy, ucitele, studenty a vlastne vsechno a vsechny. Asi to mela byt strasna sranda, ale humor na urovni Kamenaku, nahodne sem tam rozmisteny bez nejakeho smyslu, me moc nebere. Madl a CT maji na vic, Kucharova je sympaticka a mohla by hrat dal, ale Kolecka a Sladecka hodte nekam do kotle. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Spojení Jiřího Mádla a Miss World v manželském páru ve mně vzbudilo podezření, jestli to bude koukatelné. A kupodivu ano. První polovina je zábavná a nešetřící přirozeně vtipnými dialogy, pak to trochu ztratí dech i humor, ale i druhá půlka v melodramatické rovině je snesitelná. Velmi příjemně překvapila Taťána Kuchařová, která to uhrála dost slušně, nezklamal ani Mádl plus neselhávající Marek Taclík i ve velmi malé roli. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, při scéně zápasu Slavia vs. Sparta, se v brance Slavie v několika záběrech za sebou vystřídají celkem tři brankáři. Svoboda, Furch a herec Šimůnek. (rybicka11)
  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)

Reklama

Reklama