Reklama

Reklama

Teď vaří šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 36 min

Kamera:

Jan Pivoňka

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Vařit jako profík není prý žádná věda. Zejména doma, kde není žádný stres. Podstata je v jednoduchosti, přesných informacích a správném plánování, které začíná už nákupem. Rada nad zlato zní: Neplýtvat a vše zpracovat! S lehkostí, nápady a dobrou náladou. Jak skvěle a rychle uvařit bez zbytečných finančních ztrát se dozvíte v novém pořadu Zdeňka Pohlreicha Teď vaří šéf!
Zbrusu nová cooking show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem je založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. A o tom, že Zdeňka vaření opravdu baví, snad už nikdo nepochybuje! Zdeněk coby profesionální kuchař divákům přiblíží chod zavedené a fungující továrny na gastrozážitky, se stejným nadšením vaří ale i doma. Podle jeho názoru není žádný problém připravovat znamenité pokrmy doma jako profesionál. Přesvědčte se o tom i vy a sledujte první díl jedinečné cooking show se Zdeňkem Pohlreichem Teď vaří šéf! (TV Prima)

(více)

Recenze (40)

Peddro 

všechny recenze uživatele

Recepty pana Pohlreicha mají jiskru, používá kvalitní suroviny, zkrátka v jeho podání je jedná o gastronomii na vysoké úrovni. V tomto pořadu se snaží ukázat, že si téměř každý může doma jednoduše připravit atraktivní jídlo z kvalitních surovin bez větších nákladů. V Čechách je stále ještě velké množství lidí, kterým chybí v jídle spíše kreativita než finance a stále jde o to,,hlavně zahnat hlad" ať je to nádražní bufet nebo ,,komunistická závodka". To se pan Pohlreich snaží změnit a já mu v tom držím palce. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Kouzlo Zdenka Pohlreicha spočívá v tom, že nedělá pořád to samé... A tak kromě svého stěžejního "Šéfa" prostřídal už grilování, soutěž, vaření live s celebritami a další formáty. Tentokráte Zdenda se svou tradiční grácií a humorem do mrtě rozpitvá nějakou stěžejní surovinu, ze které připraví hned několik pokrmů. jednoduchá, rychlé, inspirativní. Aby kuchařina nezapadla do šedého průměru, musí se inovovat. A to právě Zdendu zdobí. S každým jeho formátem přijde vždy něco nového... 4* ()

Reklama

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Další supr pořad od Zdéni, teď daleko více ,,lidskej´´ - v poslední řadě Šéfa na grilu sice vařil super recepty, ale na vybavení dohromady tak za 100tis a to nepřeháním, a každej asi prostě nemá na zahrádce 6 druhů grilů, udírny atd... Tohle je super, vychází to prostě z toho, co má člověk doma a stíhá si v klidu udělat večer k jídlu. Jen mi přijde, že občas trošku zbytečně ,,přehrává´´, občas z toho dle mého názoru dělá už moc divadlo. Ale pořád je to jedna z mála věcí, kvůli kterým má smysl pustit televizi. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pěkně strukturované díly na jednotlivá témata, ve kterých Zdenda vaří jednoduše a názorně. Pořád ještě na můj vkus používá moc pro nás "exotických" surovin, ale už to ani náhodou není takový hardcore. Bývalo to horší. Díl s prasičnou je bezkonkurenční. A nezbývá se mi nepozastavit nad komentářem typicky čecháčskýho pseudoineteletkuála z Brna, který se po Jardovi Jágrovi vycajchnoval i tady. Nu což, závist typickou vlastností pro zdejší osazenstvo jest. 80% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě radost sledovat! Nejen, že Zdenda umí uvařit zajímavý (a věřím, že i vynikající) jídla, ale taky samozřejmě umí poradit a ještě navíc o tom mluví s takovým zaujetím, že se vám budou sbíhat sliny celých 36 minut a možná ještě i potom. Občas tam hodí nějakej ten svůj vtípek, jak ho známe, a je navařeno. Kdo ho nemusí nebo třeba nevaří, asi z toho na větvi nebude, my ostatní si to ale užijeme. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama