Reklama

Reklama

Ztráta paměti

Obsahy(1)

Simon Cable se probouzí v nemocnici s totální ztrátou paměti. Nevzpomíná si na své manželství, okolnosti smrti vlastního bratra, ani dopravní nehodu, která ho málem stála život. Má vymazané poslední dva roky života. Jeho lékař mu pomáhá paměť obnovit a postupně se Simonovi začínají vybavovat jednotlivé události ve snech. Brzy zjišťuje, že je v těchto "vzpomínkách" schopen měnit věci, které se mu v minulosti staly. A pokusí se změnit svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpodcenějších filmů tady na CSFD. Brilantní hudba, skvělé výkony a parádní příběh. Skládání puzzle dá někdy zabrat. Ryan Phillippe podává opravdu skvělý výkon. Nechápu místní hodnocení - pouchých 62 %. Když se podívám na ty "skvosty", které do dotáhly do červené skupiny - nad 70%, cítím zde velkou nespravedlnost vůči tomuto filmu. Ač mam Osudovy dotek radši, tak tohle určitě neni jeho napodobenina. Je to totiž film o rok starší. Vřele všem doporučuju ()

AbelXavier 

všechny recenze uživatele

Srovnani s Butterfly efektem je nesmyslne, I Inside je vice temny v porovnani s onim az teen thrillerem. Skoda ze nebylo lepe vysvetleno ono cestovani v prostoru, kdyz se nahle zjevoval ve svem dome a pak zase zpatky v nemocnici. Prvni pulka vyborna stred vychladnul, ale zaver se nepokusil o americke klise a tim si ziskal mou prizen. Fajn prekvapko. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech naprosto průměrný film. Samozřejmě tak trošku vykrádačka Butterfly effect, ale na rovinu. Jaký film v dnešní době není tak trošku vykrádačka něčeho. A i přes to, že mám podobné mysteriozní filmy rád, tak Ztráta paměti mě rozhodně nenadchla. Stopáž není přehnaná, začátek zajímavý, herecké obsazení ucházející, ale to co film sráží je závěr, ten mi přišel hodně nedostatečný a přitom u takto stavěných filmů by měl být tím hlavním, tím co vám vyrazí dech. Ale tady nuda a šeď. Klasická žánrovka. Nenadchne, ale ani neurazí. ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle filmy se ztrátou paměti a cestou časem zpět, kdy se hlavní hrdina vrací do minulosti, pokouší se změnit věci k lepšímu a pak, když se vrátí zpět, je vše ještě horší, než původně bylol. Nabízí se zde srovnání s filmem OSUDOVÝ DOTEK, ten ovšem vznikl až po tomhle snímku, takže je docela dobře možné, že autoři opisovali, kdo ví. Určitě se na tento snímek podívejte, zpočátku se budete ztrácet v ději, co je v minulosti, co je v současnosti. Film je napínavý a poutavý od první minuty a tempo nikterak nepolevuje. ()

strixsr 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale naprosto podhodnocený film. Žádná popcornová zabíjačka mozků, zde se musí dávat pozor a používat šedou kůru. Obvinění z kopírování Osudového dotyku je mino jelikož ten vznikl až PO tomto filmu. Výborný Ryan v hlavní roli. Rozhodně jej vyzkoušejte a nenechte se zmást hodnocením na IMDb a csfd. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 19. července 2002 ve Velké Británii. (GASTON73)

Reklama

Reklama