Reklama

Reklama

Muž z Vysokého zámku - Série 4

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 29 min (Minutáž: 45–60 min)

Tvůrci:

Frank Spotnitz

Předloha:

Philip K. Dick (kniha)

Kamera:

Gonzalo Amat

Hrají:

Frances Turner, Clé Bennett, Alexa Davalos, Rufus Sewell, Rick Worthy, Joel de la Fuente, Chelah Horsdal, Genea Charpentier, Jason O'Mara, Daniel Diemer (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (21)

Karell840 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně je to podobné trojce v tom, že některé dějové linky jsou vyloženě nezajímavé a máte chuť přetáćet. Kdyby v sérii nebyl vůbec příběh Abendsena, nebyl zde detailní příběh odboje, a naopak by trochu víc pracoval se Smithem, Thomasem a Kidem, bylo by to asi klidně za 4-5. Takhle je to bohužel prostě nuda, kdy čekáte na hlavní děj a zoufale vás osudy některých postav nezajímají. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto důstojné zakončení jedinečného seriálu. Největší zásluhu má určitě John Smith. Jeden z nejlepších záporáků poslední doby. Jenom škoda příběhové linky Jullian. Ta mě fakt vůbec nebavila. Závěr mi nevadí. Mohl být sice úplně jiný a dokonalý, ale takhle to asi bylo v plánu od samého začátku… 9/10 ()

Reklama

korok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice důstojné zakončení celé série. Taktéž jsem potěšen, že nezůstal otevřený konec. Celkově vzato, dle mého skromného názoru, skvělý a napínavý seriál s úchvatnými kulisami, lepší než knižní zpracování a to je rozdíl třeba oproti Otčině Roberta Harrise, kde zase kniha byla skvělá ale filmové zpracování za moc nestálo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

čtvrtá a závěrečná řada navazuje na tu třetí ve vší své nevyrovnanosti a dokazuje,že ač tu byl ohromný potenciál,tvůrci z něj za celou dobu (snad s vyjímkou druhé řady) nedokázali vykřesat nic co by se opravdu vrylo do paměti.Poslední řada sice chtě nechtě musela uzavřít osudy všech postav,ale dělá to tak nezáživně až to není hezké.Tu a tam sice vystrčí poslední řada růžek,ale nedělá to často a ani tuctové a vlastně očekávatelné finále to nezachrání...60% ()

Benjamin_L 

všechny recenze uživatele

Nejhorší konec v seriálové historii. Tohle nemůže nikdo překonat. Čtvrtá série vůbec nebere v úvahu dosavadní děj, postavy ani mechaniky a logiku světa. Co se stalo v předchozích sériích tady nemá prakticky žádný význam a přestože má světlé chvilky, jako celek je neskutečně hloupý. Z ničeho nic se objeví partička černých komoušů, která zlomí japonské impérium a založí černošský komunistický stát přímo vedle nácků, kteří ovládají prakticky celý svět? To snad nemůže nikdo myslet vážně? Ten poslední díl to dorazil úplně. Kde se vzali ti lidi v portálu? Kam šli? Proč proboha? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Čtvrtá série je založena na nedokončeném pokračování původní knižní předlohy Philipa K. Dicka. (maxmen)

Reklama

Reklama