Reklama

Reklama

Ready Player One: Hra začíná

  • USA Ready Player One (více)
Trailer 4
USA / Indie, 2018, 140 min

Děj filmu legendárního režiséra Stevena Spielberga je zasazen do roku 2045, kdy se svět ocitá na pokraji chaosu a kolapsu. Lidé však nalezli spásu v OASIS, rozsáhlém světě virtuální reality, který vytvořil geniální a excentrický James Halliday (Mark Rylance). Když Halliday zemře, odkáže své nesmírné bohatství prvnímu člověku, který najde Velikonoční vajíčko ukryté někde v OASIS. Odstartuje tak zběsilý závod, který pohltí celý svět. Když se k závodu o nalezení Velikonočního vajíčka rozhodne přidat nenápadný mladý hrdina Wade Watts (Tye Sheridan), je vržen do šílené, realitě na hony vzdálené honby za pokladem ve fantaskním světě mystérií, nečekaných objevů a nebezpečí. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Ví někdo, proč hudbu nedělá Williams? Nic proti Silvestrimu, toho taky zbožňuju, jen mě to překvapilo. ;)

na příspěvěk reagoval Spiker01

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

Anarvin

Trailer vypadá skvěle, skvěle naznačil klíčem a nic neprozradil,   velká radost za DeLorean aspon na tu sekundu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

Na youtube už jsou nějaké ukázky z natáčení...... no.... akční scény z realného světa - což je změna oproti originálu a pak na IMBD mě zarazilo označení jedné herečky jako: Female Sixer - také další změna

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

GOTFAN

GOTFAN (hodnocení, recenze)

Osobně si myslím, že plno věcí ve filmu nebude a nebo bude pozměněných natolik že budou úplně jinak. Myslím si že i plno filmových a herních odkazů a scén v OASIS bude uplně jiných. Hlavně mám obavy že co se týče anime součástí budou uplně jinak. Tak nějak celkově nedůvěřuji Spielbergovi s tímto projektem on si tam zas nacpe něco svého.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

evidentně rozum nemají...naštěstí v tuhle dobu tam snad moc nečtenářů nechodí

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

SPOILER!!!!

Tak na IMDB už Aech je. Je tam herečka a u ní je napsáno Aech. To jsou kokoti, takhle spoilovat už v seznamu herců. Navrhl jsem jim editaci na Helen a vysvětlil jsem jim to, tak snad budou mít rozum a přepíšou to.

na příspěvěk reagoval Petaxis

Michi88

Michi88 (hodnocení, recenze)

Postava Aech je tam určitě vynechaná schválně, aby diváků neprozradili, jak to ve skutečnosti s postavou je. Pochybuji, že by vypustili jednu z hlavních postav.

na příspěvěk reagoval Dadel

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

Dadel

Ahoj, řekl bych že je to záměr, přeci jen kdo četl knihu ví jaká se v tom skrývá pointa..... a ´´neznáme´´ postavy se mohou točit kolem OASIS, aby bylo více osobnější, protože v knize se spoléhá na představovivosti (viz scéna kdy má jistá osoba narozeniny a scratchuje u DJ pultu a vypadá u toho jak jeden kouzelní...)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

A děsím se té filmové adaptace. Jestli to chtějí nacpat do dvou hodin, nemůže to dopadnout dobře. Tak bohatý svět by si zasloužil seriál.

A znepokojuje mě, že na imdb zcela chybí Aech a je tam naopak spousta neznámých postav. To vypadá, že ten příběh úplně zmrzačili

na příspěvěk reagoval Charpy

Kalda69

Kalda69 (hodnocení, recenze)

jj knizku jsem taky cetl, koupena v Levnych knihach asi za 50Kc a muzu rict ze lepsi knizku s touto tematikou jsem jeste nevidel/necetl (kdyby nekdo vedel tak at napise PM). Proti Spielbergovi nic nemam a vetsinu jeho filmu hodnotim nadprumerne jako treba Tintinova dobrodruzstvi, Terminal, Chyt me, kdyz to dokazes, A.I. nebo Schindleruv seznam jsou podle me filmy ktery by v podani jinych reziseru nedopadli tak dobre.

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

m.xFuck

ahoj, to je špatná interpretace ´´fenoménů 80 let´´, vše se točí kolem toho co má ráda postava , která vybudoval OASIS a ta očividně ulítávala spíš na hrách než na filmech a když na filmech tak spíš jen takové to klouzání po povrchu Star wars, star trek , monthy python a překvapivě Blade Runner, který zrovna v 80 letech nebyl kdovíjakým hitem.....

Související novinky

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

20.05.2018

Steven Spielberg se rozhodně nefláká. Loni vytasil novinářské drama Akta Pentagon, letos dorazila jeho sci-fi Ready Player One a příští rok se pochlubí Indiana Jonesem 5. Co režisérská legenda chystá… (více)

Spielberg se vrátí do druhé světové?

Spielberg se vrátí do druhé světové?

19.04.2018

Steven Spielberg nám v březnu dodal Ready Player One a momentálně chystá pátého Indiana Jonese. Po Indym, jehož comeback proběhne 9. července 2020, se režisérská legenda vrhne na remake West Side… (více)

Reklama

Reklama