Reklama

Reklama

Ready Player One: Hra začíná

  • USA Ready Player One (více)
Trailer 5
USA / Indie, 2018, 140 min

Děj filmu legendárního režiséra Stevena Spielberga je zasazen do roku 2045, kdy se svět ocitá na pokraji chaosu a kolapsu. Lidé však nalezli spásu v OASIS, rozsáhlém světě virtuální reality, který vytvořil geniální a excentrický James Halliday (Mark Rylance). Když Halliday zemře, odkáže své nesmírné bohatství prvnímu člověku, který najde Velikonoční vajíčko ukryté někde v OASIS. Odstartuje tak zběsilý závod, který pohltí celý svět. Když se k závodu o nalezení Velikonočního vajíčka rozhodne přidat nenápadný mladý hrdina Wade Watts (Tye Sheridan), je vržen do šílené, realitě na hony vzdálené honby za pokladem ve fantaskním světě mystérií, nečekaných objevů a nebezpečí. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Demonn

Obávám se, že si nejsem vědom, že bych s tvým kamarádem o něčem diskutoval. Pouze jsem mu prozradil "tajemství", ke kterému by se jinak pravděpodobně nikdy nedohrabal. Bohužel se mu z toho vyzkratovaly nějaké obvody, načež na mou adresu začal něco hystericky kvílet. To přece není žádná diskuze.

na příspěvěk reagoval Demonn

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

verbal

Ty bys to byl schopen doporučit i Lubomíru Štrougalovi. Obávám se, že kniha by pro mě byla ztrátou času. Raději si pak dám ten film, až bude k stažení. (Starší synek měl ale i k němu výhrady. Asi už je taky moc starý.)

na příspěvěk reagoval verbal

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Víš, já nemám rád v diskuzích povýšený styl, který ty praktikuješ. Psát někomu, že s ním nediskutuješ, když přesně to právě děláš, je víc než směšné. S tímhle stylem nikdy nemůžeš být tím, kdo tahá za delší konec. V diskuzi je lepší ten, kdo předkládá argumenty a ne ten, kdo druhého víc urazí. Ten kdo v diskuzi začne urážet, tak prohrál.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

MiaMahoney

MiaMahoney (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

No mrkla jsem Ti na profil a máš kliku, že jsi takový hororový fanda, sis napravil reputaci ;))). Horory též můžu, určitě se nechám inspirovat Tvým seznamem ;). Volíš solidní kousky.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Krásně tě KASUGI roznesl. Já tak miluju, když se v diskuzi střetnou dva lidé z nichž jeden umí argumentovat a druhý to neumí. Mimochodem já čtu knihy a samozřejmě koukám i na filmy...filmy mám radši...když nesedne kniha, je to daleko větší ztráta času, než když nesedne film.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

MiaMahoney

MiaMahoney (hodnocení, recenze)

remy

Je fakt dobrá, dej jí šanci. Jestli jsi navíc z generace "Husákových dětí", oceníš zmínky všemožných herních/filmových/hudebních záležitostí, které tenkrát byly v módě. Takže dávka nostalgie se skvělým a napínavým příběhem.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

mrspielbergo

mrspielbergo (hodnocení, recenze)

CENZÚRA NA ZLEJ STRANE!
Včera som POMA upozornil, že sa na ČSFD rozmáha pravicový extrémizmus. Nie, že dotyčného užívateľa nezablokoval, ale naopak mne zmenožnil možnosť diskutovať na starom účte a ohradiť sa voči pobobným antisemitickým prejavom. Týmto dal jasne najavo na akej strane stojí! https://www.facebook.com/Martin-POMO-Pomothy-je-neonacista-233764587187665/?modal=admin_todo_tour

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Pcermis

Pcermis (hodnocení, recenze)

Pokud je řeč o knize rozhodně všemi 10 doporučuji a ještě víc doporučuji audioknihu která je doplněna o muziku a zvukový doprovod o kterém kníha píše zvedne to již tak špičkovou úroveň ještě o level výš.

Eduardo

Eduardo (hodnocení, recenze)

remy

Kniha sa oplatí už len kvôli tomu, že v knihe sú úplne iné odkazy na 80te roky, úseky v realite sú podľa mňa lepšie ako vo filme, a prvé dve výzvy sú taktiež iné (aj keď druhá je tiež zameraná na klasický film). Tak to nebude len čítanie (resp počúvanie) toho istého, čo si už videl

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Esgalnor

protože v knize/filmu, sou věci, které buď dříve nebo dnes, více či méně ovlivňovali/ovlivňují kulturu/zábavu, to co lidi baví, ať už je to anime, hry, filmy, knihy atd. Sarka opisuji sám od sebe. 

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

remy

Ne. :D Nebo takhle, je to fajn, moc fajn, ale nic víc než oddechovka na jedno odpoledne. Klasický young adult příběh obalený do osmdesátkové nostalgie, což se dá ale rychle prokouknout (a konec celkem kýč). Čte se to hezky, napne to, ale je to fakt předvídatelné a stavba děje je vlastně dost podobná klasikám typu Hunger Games, Labyrint, Divergence... 

Film tomu příběhu sluší mnohem víc, ačkoliv teda příběh je v zásadě stejný a i ty nedostatky jsou pořád stejné (takže co se ti nelíbilo na filmu, nebude se ti líbit na knížce). 

Já osobně moc nechápu, z jakého důvodu je to pro spoustu lidí taková modla, jen teď z flexu bych vyjmenoval 10 lepších knih.

na příspěvěk reagoval DJ_bart, Mr.Apache, Yoshitsune

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

 A chudáčka Predkozku to tak strašně trápí, že se snaží ubohým plebs dopřát ještě další chod, naneštěstí pro plebs ještě řidší kvality.

Související novinky

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

Spielberg, DiCaprio a generál Grant

20.05.2018

Steven Spielberg se rozhodně nefláká. Loni vytasil novinářské drama Akta Pentagon, letos dorazila jeho sci-fi Ready Player One a příští rok se pochlubí Indiana Jonesem 5. Co režisérská legenda chystá… (více)

Spielberg se vrátí do druhé světové?

Spielberg se vrátí do druhé světové?

19.04.2018

Steven Spielberg nám v březnu dodal Ready Player One a momentálně chystá pátého Indiana Jonese. Po Indym, jehož comeback proběhne 9. července 2020, se režisérská legenda vrhne na remake West Side… (více)

Reklama

Reklama