Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtvola německého gamblera v utopeném autě a chybějící výhra zavedou Kuneše do hraničního casina. Tělo krupiérky vydá Labe jen o několik dní později. Kdo nepřál dvojici podvodníků jejich výhru? (Česká televize)

Recenze (24)

brando 

všechny recenze uživatele

Perličkou je herecká účast Miloše Potisky a jeho ženy, jihoafričanky Shimo, kteří spolupracovali na knize Kmenty Padrino Krejčíř Afričan, jejichž obsazení lze brát jako trafiku od tvůrců, jelikož stejný produkční tým točil i Gangster Ky. Kuneš v tomhle díle opět perlí, celkové vzato je Čermakuv part velice vděčný jeho herectví. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kunešovi se v autě zabila bývalá manželka se svým přítelem, Kuneš to řeší chlastem. Je však třeba se postarat o svou dceru a vyřešit případ dvou mrtvol, podvodu v kasině a ztracených 200 000 Euro. Kunešovi se do toho všeho trochu zaplete starý případ zavražděné Vágnerové, ale divákovi to nic nového v tomto případu nepřinese. Další z řady dílů, který je dobrý, napínavý, ale také v rámci příběhu průměrný.Snad jen maličkost, že dcera Kuneše objeví doma po matčiném příteli v krabici od bot pěkný balík peněz. ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

česky znělka je lepší než english/čengliš. Celkem jsem si jí oblíbila, i Kuneše kerej skoro nic neřekne. Já moc bezmluvný nechápu :) trochu rozpačitý, ale aspoň si trochu zahřeju mozek. /"Nacamranej nebo mu zvadli brzy" XD Ta Kunešova děvka mě točí stejně jestli nevraždila ona? Co ten symbol listu s lidskou tváří? Divně to zahráli do outu, všechno je na špinavýho poldu ale co ta jeho? ()

Marsik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČT1 HD - Jak to ten Pachl dělá? To, že tento seriál dokoukam, je jasné, jako že zitra vyjde slunce. Protože mě to prostě neskutečně baví a na české poměry luxusní práce. (vsuvka: Zrovna jsem se v těchto dnech dozvěděl o novém českém seriálu Pustina...který podle ukázek bude kvalitou nejspíš těžce Raplovi konkurovat). Nicméně 10. díl Rapla - zase pecka! 75% (with J.) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyhrát opravdu velký balík peněz v kasinu se každému hned tak nepoštěstí, no a pokud to provedete nečestným způsobem, může z toho být velký problém. Problém, který nemusíte přežít…Kuneš začal zase chlastat, ale když už se ze svého deliria probere, je schopen vyřešit další případ a ještě si u toho i vrzne. Lupínek poznává i strasti svého otcovství a zajímavým bodem tohoto dílu byla Malvína Pachlová …Nicméně se minula s Dolanským, se kterým řádila v posteli ve filmu Raluca (2014)… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Když Mácha (Tomáš Jeřábek) ohledává vykradený pokoj zmizelé Veroniky, říká, že se jedná o obyčejnou vloupačku. Recepční s tím moc nesouhlasí, ale přesto zamlčí nepochopitelně zásadní informaci a totiž, že muž, který byl v jejím pokoji, se představil jako její otec. (sator)
  • Natáčelo se v Aši, Lokti, Abertamech, nemocnici Krč, Božím daru, Karlových Varech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama