Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš se zabydluje v Ústí a současně řeší svoji bezútěšnou finanční situaci. Společně se svými kolegy se snaží proniknout do prostředí ústeckých neonacistů. To, co se původně zdá jako náhodný důsledek hromadné bitvy dvou skupin fotbalových „ultras“, je ve skutečnosti úkladná vražda. I Rohan je zcela ponořen do svojí obsese Željkem. Informátor Željkovi zabaví telefon a tím ho odřízne od světa. Msta na sebe nenechá dlouho čekat. (Česká televize)

(více)

Recenze (57)

Takaru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem si říkal, že se Rapl vrací do starých dobrých kolejí. Přežil bych i toho "Cabadaje" a jeho nacistický péro, chvilkama mě i ta jeho blbost bavila. Co, ale rozhodně nepřežiju, je použití Slunečního hrobu do soundtracku. Kurva, co to mělo bejt. Hoši, tohle je průser, že kterýho se už ani Kuneš nevyhrabe. Rozpačité tři hvězdy a sledování dalšího dílu už seriózně zvažuji. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě kamery jako by toto nebyl snad ani starý dobrý Rapl. Ultras byli více než cokoli směšní, nejvíce jejich přehrávající šéf. Ostatní děj mě nijak nepotěšil, navíc byl případ rozdělen, přitom se dějem proplétá už Željko. Kuneš je skvěle hláškující flegmatik, Mácha šašek, ale tentokrát zde bylo i na mě až příliš hloupostí. ()

Reklama

G04T 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Supr epizoda až na tu závěrečnou hudbu, byla strašně otravná a vůbec se do scény s vysypavanim mrtvoly nehodila, no co už. Dobry námět stejně jako jeho zpracování. Začátek hodně temný, po kterém se celá epizoda skvěle rozjíždí! Kuneš v tomto díle konečně chytí nějakého rapla, když se ho pro něj v tu chvíli neskutečně otravný Lupen ptá, jestli má alergii. ()

huspenina33 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo horší než první díl. Kde je atmosféra první řady ? Viki Cabadaj jako vůdce nácků ( kde hraje naprosto příšerně, celou dobu vystřeluje slabiky jako zpravodaj Novy ), polykající rybí tuk místo cyankáli??? Proč bydlej na plesnivý ubytovně?? Pitva??? Starý ohraný vtipy se zvracejícíma a omdlévajícíma studenty. Mácha na kole?? Atd. NESTOJÍ TO ZA NIC ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Internet je něco jako vesmír. Akorát mnohem víc nekonečnej. A místo hvězd jsou tam tuny porna." Rapla Kuneše mám rád, takže lekce z internetu či jeho splývání s davem jsem si užil. Tím pozitiva končí, protože Adolfovi potomci byli trapní, vloupání do skříňky se tvářilo legálně, machrování poručíka Slepičkové na zmláceného svědka zavánělo parodií a Máchovo zatýkání na kole ("Halt! Polizei.") snad ani nechci komentovat. A nevíte, za co hraje ten Pelta? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Druhý díl se natáčel převážně v Chomutově, bitka ultras v Praze (ledárny Braník). (spacio)
  • Figurínu, kterou Kuneš (Hynek Čermák) přivlekl na kriminálku z patologie, pojmenoval paní Knechtová. Knecht je patolog (Cyril Drozda). Slovo „knecht“ je však z němčiny a znamená sluha. Figurína měla posloužit k demonstraci toho, jak došlo k vraždě. (sator)
  • Policie objeví na webových stránkách Ultras fotografie z bitky, kde došlo k vraždě, aniž se snaží zjistit, kdo ji fotil, případně jej vyhledat a dostat z něj tak důkazní materiál. (sator)

Reklama

Reklama