Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (404)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšil kvůli hereckému obsazení poměrně hodně, ale narazil jsem. Scénář byl plytký jako Balaton a přitom by se z námětem dalo slušně pracovat. No nepovedlo se a snímek byl silně utahaný, šťastný a předvídatelný, takže hvězdičky přišly jen za tři pány v hlavních rolích a za nesmrtelnou Ann- Margret. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Celkem zábavná dědkovská komedie ve který se předvedli některý prověřený starý dobrý páky. Příběh je uvěřitelný tak trochu ze života může se to stát i vám, ale asi nebudete mít koule na to s tím něco dělat. Nicméně zůstanu u lehce nadprůměrného hodnocení hlavně z důvodu, že film není tak úplně originální, ale jedná se o další remake. I když jsem původní neviděl, tak to musím zohlednit.60% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

No vida, jak se dá poměrně jednoduše pomrdat divácké očekávání a lehce překročit hranice mezi chytrou zábavnou vtipnou komedií a zbytečnou kýčovitou plytkou pičovinou. Jinde skvělá skvadra profláklých dědků vnadila na nějaký ten Red, Zpátky do ringu či Loupež na úrovni, a pak přitáhla podúrovňovou nudnou hloupou sračku s tumory jak z geriatrické ambulance, mířící do Babovřesk. Ale vzhledem k tomu, že všichni tři Metuzálemové už těžce přesluhují, utáhli ten trapný zombilend po herecké stránce s grácií a přinutili mě dát aspoň dvě z eutanázie. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě musí být dobrý! A jeho záruka kvality je jasná - Freeman, Caine, Arkin, trojice talentovaných herců spojila své síly a vytvořili něco vtipného a dokonalého. Jedná se o takovou krásnou oddechovou komedii, u které nemusíte přemýšlet, zasmějete se a ještě ke všemu vás překvapí rozuzlení, které jste vůbec nečekali. Spousta vtipných hlášek a vedle skvělé mužské trojice i stále krásná Ann-Margret. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hvězdná sestava herců a to vskutku bohužel nenaplnila očekávání. Vtipných momentů tam tolik nebylo, nejvíce jsem se smál jak si důchodci kradli prášky, páč v lékárně jsou moc drahý ! :-). Ono těch narážek na důchodce (ale mile podaných samotnými pány seniory herci) tam bylo více a celé to byl film spíše o stárnutí a trablích, které sebou křehnoucí tělesná stránka nese. Dávám tedy za 3 lahvičky prášků na tlak. * * * ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. března 2017 v SVA Theater v New Yorku. (BMW12)
  • Producenti po scenáristovi Theodoru Melfim původně chtěli, aby scénář předělal a upravil příliš pozitivní konec, ale autor si stál za svým. (inachisio)
  • Film sa inšpiroval prípadom dôchodcov z Londýna, ktorí v roku 2015 uskutočnili najväčšiu vlámačku v anglických dejinách. (slavo_held)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama