Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prakticky nikomu se to nelíbilo a má to 73%. Caine, Morgan a Arkin chtějí vykrást banku a příště zkusí třeba zase proniknout do nejlepší hokejové ligy světa. Komu stačí podobné úvahy k úsměvu po celou stopáž snímku, tomu upřímně závidím. Protože snímek je přesně o tom jestli důchodci mohou vyloupit peněžní ústav. Takže samotný námět je tím jediným vtipným momentem na celém Going in Style. 50% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Je příjemné si po všech těch akčních a "přestřelených" filmech dát i něco, u čeho se člověk zasměje pár normálním vtipům, a kde se dočkáte výborného příběhu s neobvykle vymyšlenou zápletkou. Hlavní herecké trio je jasnou zárukou kvality a především dokazuje, že do starého železa ještě ale vůbec nepatří. Bez této trojice bych si film teď nedokázal představit, nemělo by to potřebnou jiskru navíc. Jak jsem již řekl, tak se zde najde i pár momentů k pousmání (scéna v supermarketu je boží, stejně tak i jednotlivé výslechy po loupeži). Je nadmíru samozřejmé, že nápad vyloupení banky triem mužů v penzi je dost nadnesený, ale proč ne. Dnes je tolik potrhlých témat, že tady tento mi přijde ještě v mezích normálu. Hudební ozvučení mě dost překvapilo, protože bylo perfektně zvolené a dost dobře znějící. Konec mě dostal, protože z toho nakonec všichni tři vzešli beztrestně (ale takto vše předem připravené v zásadě bez chybičky je na potlesk, notabene jak tvářil detektiv, když mu všichni tři říkali své alibi na dobu během vyloupení banky a on jim nemohl nic dokázat). Skvělý film, který je sice jednoduchý, ale někdy je jednodušší lepší než cokoli jiného. Za mě dávám 78 % ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Musím nejdříve říci, že původní film, který posloužil jako předloha, jsem neviděl. Loupež ve velkém stylu je nadmíru pohodový film. Nejdříve sledujete strasti tří starých mládenců, kterým tento systém nesvědčí a moc jim nepomáhá. Žel, to je skutečnost i v naší zemi a každý z nás to budeme řešit. Tím nenabádám naše letité, aby šli vykrást nejbližší banku! Film mě bavil ve všech vrstvách. Přípravy na krádež, samotné provedení přepadení a finální vyšetřování. Navíc, jak to ti „mládenci“ provedli – neskutečné. Je nutné to brát trochu s nadhledem, ale jako komedie a příběh třech důchodců, kteří si vezmou to, co je jejich, to funguje náramně! ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Loupež ve velkém stylu je pohodová komediální oddychovka s enormně kvalitním obsazením, jehož ústřední trojice si prostor před plátnem vyloženě užívá. Celé se to ubírá cestou, jakou si asi předem dokážete kompletně domyslet, ale přesto to velmi dobře zabaví, několikrát rozesměje a velmi rychle uteče. Ideální film na relax. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Jump in the basket! - Who the hell you think I am? E.T.? Super komedie. Freeman, Caine, Arkin. Je jim sice přes osmdesát, jak už ale napovídá český název filmu, dávají si to zde opravdu ve velkém stylu. Tohle trio, hlášky, lidský příběh o přátelství, geniální scéna s vykrádáním supermarketu, hodně kvalitní hudba. Going in Style je nadprůměrná pohodová komedie. Komu takové filmy v kinech scházejí, neměl by váhat. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Film sa inšpiroval prípadom dôchodcov z Londýna, ktorí v roku 2015 uskutočnili najväčšiu vlámačku v anglických dejinách. (slavo_held)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama