Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prakticky nikomu se to nelíbilo a má to 73%. Caine, Morgan a Arkin chtějí vykrást banku a příště zkusí třeba zase proniknout do nejlepší hokejové ligy světa. Komu stačí podobné úvahy k úsměvu po celou stopáž snímku, tomu upřímně závidím. Protože snímek je přesně o tom jestli důchodci mohou vyloupit peněžní ústav. Takže samotný námět je tím jediným vtipným momentem na celém Going in Style. 50% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Celkem zábavná dědkovská komedie ve který se předvedli některý prověřený starý dobrý páky. Příběh je uvěřitelný tak trochu ze života může se to stát i vám, ale asi nebudete mít koule na to s tím něco dělat. Nicméně zůstanu u lehce nadprůměrného hodnocení hlavně z důvodu, že film není tak úplně originální, ale jedná se o další remake. I když jsem původní neviděl, tak to musím zohlednit.60% ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Je příjemné si po všech těch akčních a "přestřelených" filmech dát i něco, u čeho se člověk zasměje pár normálním vtipům, a kde se dočkáte výborného příběhu s neobvykle vymyšlenou zápletkou. Hlavní herecké trio je jasnou zárukou kvality a především dokazuje, že do starého železa ještě ale vůbec nepatří. Bez této trojice bych si film teď nedokázal představit, nemělo by to potřebnou jiskru navíc. Jak jsem již řekl, tak se zde najde i pár momentů k pousmání (scéna v supermarketu je boží, stejně tak i jednotlivé výslechy po loupeži). Je nadmíru samozřejmé, že nápad vyloupení banky triem mužů v penzi je dost nadnesený, ale proč ne. Dnes je tolik potrhlých témat, že tady tento mi přijde ještě v mezích normálu. Hudební ozvučení mě dost překvapilo, protože bylo perfektně zvolené a dost dobře znějící. Konec mě dostal, protože z toho nakonec všichni tři vzešli beztrestně (ale takto vše předem připravené v zásadě bez chybičky je na potlesk, notabene jak tvářil detektiv, když mu všichni tři říkali své alibi na dobu během vyloupení banky a on jim nemohl nic dokázat). Skvělý film, který je sice jednoduchý, ale někdy je jednodušší lepší než cokoli jiného. Za mě dávám 78 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Asi sa vrátim za bar. Tam by sa mi to nestalo.“ Aký trailer, taký film. Nezáživný, predvídateľný, nevtipný, silený, neoriginálny, nudný. Osemdesiatnici Caine, Freeman a Alan Arkin (a sedemdesiatnici Ann-Margret a Christopher Lloyd) v tom určite hrali len preto, aby si užili spoločné nakrúcanie, požúrovali, pokecali, zaspomínali na Batmana a podobne. A Matt Dillon sa v tom nejako stratil. Prvú hodinu som bol vyložene otrávený a seriózne som uvažoval nad tým, že sa počas pozerania naučím štrikovať, zašívať ponožky alebo poskladám 1500-dielne puzzle. Našťastie, práve keď som bol s nervami v koncoch a chcel som začať pani manželke hroziť rozvodom (nápad pozrieť si tento film bol jej), nadišla posledná polhodina a snímka úplne nečakane chytila dych. Nie, heist movie zázrak to nie je ani omylom, ale oproti strašnej prvej hodinke to začne ku koncu správne odsýpať, je to svižné, zábavné a celkom šikovné, možno dokonca aj jemne dojemné. A i Matt Dillon sa v poslednej tridsaťminútovke našiel. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hvězdná sestava herců a to vskutku bohužel nenaplnila očekávání. Vtipných momentů tam tolik nebylo, nejvíce jsem se smál jak si důchodci kradli prášky, páč v lékárně jsou moc drahý ! :-). Ono těch narážek na důchodce (ale mile podaných samotnými pány seniory herci) tam bylo více a celé to byl film spíše o stárnutí a trablích, které sebou křehnoucí tělesná stránka nese. Dávám tedy za 3 lahvičky prášků na tlak. * * * ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Původně měl mít film americkou premiéru 6. května 2016. Nakonec ji ale studio Warner Bros. přesunulo až na 7. dubna 2017. (PaTeXx)
  • Natáčelo se v New Yorku, konkrétně v částech Brooklyn a Queens. (PaTeXx)
  • Jedno z možných únikových áut, o ktorých partia uvažovala, bolo aj Scooby-Doo's Mystery Machine. (Astonko)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama