Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (225)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Dva roky som vahala, ci si trojku vobec pozriem. Dvojka bola tak slaba, takze som cakala, ze toto bude este horsie. Ale z celej trilogie je trojka mozno este najlepsia, co ma celkom milo prekvapilo. Stale vsak ide len o priemerny film pre zeny, ale oproti jednotke je to tak trochu thrillerovo napinave. Ustredna herecka dvojica ako aj ich filmove postavy Anastasia a Christian mi nie su velmi sympaticki, ale dalo sa to pozerat. Knihy som necitala a ani to nemam v plane. Potitulkova scena bola najlepsia, barefoot & pregnant :-). 60%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povinné zakončení jedné rozvleklé trilogie, která je tu s námi ještě o rok déle než původně měla. Své nechutě a opovržení jsem rozebíral už u předchozích dílů, tak není důvod se rozčilovat u trojky. Tentokrát je to s příměsí skoro až detektivní zápletky, která je podobně (ne)záživná jako jakákoliv libovolná scéna ze třech filmů. Myslel jsem, že budu trpět víc, ale jedná se o prostě jen průměrnou záležitost, jež je obložená obří vlnou nenávisti ze všech stran, a stejně většina těch lidí byla i napotřetí v kině. Za pár let se zapomene a přijde zas nějaká nová rádoby-pobuřující série s jasnou cílovkou. PS : Jamie Dornan už má konečně klid a může se věnovat něčemu smysluplnějšímu. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

O trošku lepšie ako druhý diel, ale fakt iba o trošku. Znova je to o ničom, znova je to nezáživne a hlavne znova to je bez nejakého lepšieho príbehu. Vlastne som mal pocit, že to príbeh ani nemalo. Strašná nuda, aj keď v závere sa trošku niečo začne diať, no s filmom to vôbec nezamáva, neudá sa žiadny nový smer, skratka nič sa neudeje, každý tu len plače, prechádza sa za doprovodu pesničiek, ktoré sú tak sladké až sa mi s toho kazia zuby a chce sa mi grcať, keď v každom druhom prestrihu sa musí vytiahnuť nejaká nudná erotická scéna bez nápadu. Som rád, že ďalšie diely už nebudú. 25% - 1* ()

Fleinka 

všechny recenze uživatele

Končím s prací i se studiem a začnu se živit, jako spisovatelka BDSM románů. Neviděla jsem sice první dva díly, celé mi to přišlo jak německá kriminálka: bez děje a komisaře Rexe. Narvané kino k prasknutí, spoustu trpících kluků, co se vyrazili podívat na toho pana úžasného a zjistit po čem jejich partnerky touží... myslím, že většina si všímali více pout, análních kolíků než toho luxusu, kterým pan Šedý oplíval. Každopádně jiskra naděje, že je partnerky neopustí byla zažehnuta, jelikož pan Šedý neumí vařit...ufff. Čekala jsem krapet jiný konec, takový kdy se Anestejža probudí z bezvědomi na dlaždičkách McDonaldu, když uklouzla po omastku z fritézi, při smažení hranolků a všechno se jí to jen zdálo....to možná bude v dalším díle....necháme se překvapit. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Tretí diel je bohužiaľ, ako keby na silu a podľa mňa kvalitu dvojky ani zďaleka nedosahuje (čo je divné, že tu má hodnotenie 55 a dvojka o dosť nižšie). Poďme sa teda pozrieť na hlavné neduhy a problémy tretieho dielu, ale ešte predtým si môžeme jasne povedať, že herecké výkony sa zlepšili a už naďalej nie sú problémom. Najväčší problém je príbeh a to, že sa tu nekladie na nič dôraz v príbehu sa totiž dejú dosť dôležité veci, ale z drámy sa stáva viac detektívka a sled za sebou nasledujúcich zle usporiadaných scénok, kde dokonca hlavné korenie tohto príbehu a to SEXuálne scény sú absolútne trápne nemajú náboj a ani nič čo sa v príbehu deje, kde v dvojke boli načrtnuté oveľa dôležitejšie veci a séria sa stávala viac psychologickou tu je ponížená a tiež veľmi nekvalitne a prvoplánovo sa jednotlivým postavám dodáva hĺbka. Ak sa niečo v príbehu deje tak sa deje raz a potom, ako keby sa zabudne a ideme ďalej, aby sa tam spomenulo všetko a mohli sme vydať film pre plné kino ...scenáristická fraška bez hĺbky? Som veľmi sklamaný lebo dvojka aspoň nejako dávala zmysel a trojka je vlastne len pre fanúsikov knihy a rozhodne ani zďaleka nie dobrý film. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Pro scénu na líbánkách, která se odehrávala u francouzského Louvru, byla celá oblast pro natáčení uzavřena. Režisér prohlásil, že tak chtěl docílit efektu jako kdyby Christian (Jamie Dornan) pro Anastasii (Dakota Johnson) koupil celou Paříž. (Sydonai)
  • Natáčelo se v Nice ve Francii ve stejnou dobu, kdy se tam odehrály teroristické útoky v červenci 2016. (Dzeyna)
  • Natáčanie filmu trvalo 103 dní. (ČSFD)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama