Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (203)

Faila 

všechny recenze uživatele

Mám takový dojem, že Hotel Transylvánie se mi líbí s každým dílem víc a víc. Dostává mě ta nápaditost tvůrců, s jakou vymýšlí nejen zápletky, ale taky nové příšery a příšerky. Tenhle díl měl pro mě, hlavně ke konci, neskutečné grády. Nejvíc se mi líbil ale asi proto, že větší pozornost zde byla věnována Drákulovi, který je pro mě daleko sympatičtější a zajímavější než jeho dceruška (která mi od prvního dílu přijde spíš na facku...). ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Strašidelná parta vyráží na dovolenou a Drákula se tu zamiluje. Bohužel do kapitánky, která pochází z rodu jeho největších nepřátel... Třetí Hotel Transylvánie nepřichází s ničím novým, ale pokud patříte mezi fandy předchozích dvou dílů, nudit se u něj nebudete. Je totiž stejně sympatický, roztomile stylizovaný a plný zábavných postaviček a s takovou kadencí fórů, že vůbec nevadí, když půlka z nich moc nefunguje. Fajn animovaná groteska. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl, ale pořád vysoký nadprůměr a nezklamávající sázka na jistotu, množstvím odkazů a bezvadných fórů je to takový nový Shrek. Všechny postavy jsou zase super (a Dracula je zas ultrasympaťák), příběh je zábavný, nápadů mají tvůrci pořád dostatek a odsýpá to. Lepší animák dneska není a já se na tu čtyřku těším už teď. Hotel Transylvánie 3 je další povedená podívaná pro celou rodinu. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Na této pohádce se prakticky vůbec nic nemění. Sice nijak nepřekvapuje a nenabízí nic nového, ale stále si udržuje stejnou kvalitu jako v předchozích dílech a to taky není nijak jednoduché. Pokud si tvůrci Transylvánie budou držet stále stejnou kvalitu i nadále, moc rád se budu těšit na další a další díly. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

S mladým sme odhadli celý príbeh po 10 či 15 minútach (keď sa na scéne objavila kapitánka lode). Nezmýlili sme sa v jedinom z troch či koľkých bodov, ktoré sme vymenovali. Akurát línia "tri čarodejnice & dedo Dracula" sa nakoniec nijako nezavŕšila, čo je ale pre babráka Tartaratatatakaka len ďalší mínusový bod. Taká je to teda invenčná práca, taká je to "pecka". Kokoti! A to som prosím pekne svojho potomka vyhnal od mobilu, nech za ním toľko nevysedáva, predpubertiak zmagorený, že poďme si radšej aspoň niečo pozrieť, keď už si, unavený z domácich úloh, nechceš otvoriť nie že knihu, ale ani len komiks... Vám vrelo ďakujem, to sa fakt mohol pokojne ďalej hrať či četovať s prvými frajerkami! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama