Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Baby nebude sedět v koutě! A to ani v roce 2017 v remaku slavného filmu o mladé Frances, která se během letní dovolené s rodinou bláznivě zamiluje a naučí tančit... (TV Prima)

Recenze (42)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Pohodový remake nesmrtelné klasiky, který zdaleka není tak strašlivý, jak zdejší hodnocení napovídá. Casting je až na jednu výjimku vynikající (usměvavá baculka Abigail Breslin z role Baby ždíme, co se dá, a po Chanelce pětce tak definitivně potrvzuje status mojí oblíbenkyně + Grace Adler!!, Peggy Bundy & Haley Dunphy), šedesátková atmosféra příjemně zachycená a větší prostor pro vedlejší postavy opodstatněný (neb jinak by se jednalo o naprostý, a tehdy opravdu zbytečný, kopírák), dolů ho táhne jenom skutečně velký přešlap v podobě Colta Prattese, který se dokonalému Patricku Swayzemu v žádném ohledu ani nepřibližuje, a sem tam předělávky soundtracku, které postrádají kouzlo originálu. Bezproblémových 69 (chuckle) procent, s oběma přimhouřenýma očima snad i slabší 4 hvězdičky. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Zas až tak hrozný to nebylo ani zdaleka a viděl jsem už spoustu MNOHEM horších výtvorů výkvětů domácí kinematografie... ale celkově naprosto zbytečněj film, co spíš jen parazituje na originále, rozvádí některý dřív chybějící linky a když už se snaží něco modernizovat výsledkem je katastrofa, která vrcholí naprosto dementním rámováním - WTF! Vrcholem je pak nesnesitelná prdelatá machna v roli Bejby... ()

Reklama

ViktorEl odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší remake aký som v živote videl. Celé zle!! Abigail je možno dobrá herečka ale v tanci je nemehlo číslo 1. Pozreté len zo zvedavosti. Odporúčam pozrieť a vytvoriť si na to svoj názor, pretože ako čítam niekomu sa to páči ale ja neviem čo by som pekné napísal o tomto filme. Keď sa cítite trápne pri pozeraní filmu tak to je asi zlé znamenie. Chcel som dať jednu hviezdu za Nicole ale po záverečnom "tanci" Baby vs Johnny musím dať po dlhom čase odpad. Film možno zaradiť do sekcii katastrofické. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, herecky to může být sebelepší, můžou se do toho přidat muzikálové zpěvy, ale tohle je pořád remake něčeho, co nemělo smysl remakovat. I když je to romantický film, myslím, že si získal natolik kultovní postavení, že ani jeho modernější verze, se zbytečným příběhem posunutým o 12 let dál, jen ukazuje, že některé věci nemá smysl modernizovat, jsou tak dobré, jaké jsou ve své původní podobě. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem nevěděl jestli si to má být parodie, nebo to myslí opravdu vážně. "Televizní speciál" Dirty Dancing totiž bezostyšně kopíruje legendární scény originálu, ale chybí mu v podstatě všechno co dělalo Hříšný tanec tak vyjímečný. S vyjímkou Abigail Bresling strašný casting, zvlášť pak obsazení Johnyho je na pováženou, herec který nejen že neumí hrát, ale hlavně se k hlavní hrdince vůbec nehodí. Protože je to i o dost delší než originál, více prostoru dostaly i vedlejší postavy, a celá druhá půle se tedy "zvrtne" do regulérního rodinného drama, které ale překvapivě není tak špatné a nechybí mu ani emoce, a trošku ten celkový dojem zachraňuje. Z mého ohledu úplně zbytečný remake. Dávalo by daleko větší smysl, kdyby příběh adaptovali do současnosti, když už jsou některé písně a taneční čísla aranžované v modernějším pojetí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama