Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První epizoda seriálu divákům představí policistu ÚOOZ Filipa Marvana ve chvíli, kdy se ocitne pod tlakem. Jeho bratr Kryštof se opět dostal do dluhů a vlivný muž Josef Šejba toho využije k nátlaku na Filipa. Nehoda, po níž se Filip v kómatu propadne o třicet let zpátky do svého rodného města na počátku osmdesátých let minulého století, je jen odkladem. Filipovi kolegové už vědí, že přestoupil zákon. S kým se potká Filip ve světě na hranici snu a reality a co z toho mu pomůže vyřešit jeho současný problém? (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (16)

  • Soudruzi Sboru národní bezpečnosti mají na služebně televizor Tesla 4424A z roku 1985, příběh se však odehrává v roce 1982. (sator)
  • U podezřelého našli moped Stadion S1, vyráběný od roku 1957, a to měl být důkaz, že tento moped srazil poručíka Marvana (Václav Neužil). Jenže mopedu chybí nádrž. (sator)
  • V čase 28:51 se v záběru objeví Škoda 100. Její SPZ je ve formátu bez pomlčky mezi písmeny a čísly. Tento formát značek se objevil v roce 1986. Děj je však zasazen do roku 1982. (budivoj)

Reklama

Reklama