Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice PrušinovskýKolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie, si hlavní roli zahrál Martin Hofmann. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Frajer42 k tomuto seriálu (8)

Epizoda 1 (2019) (E01) 

Prušinovský je frajer a Kolečko má minimálně o kolečko víc. Skutečně úžasná záležitost. Zhruba polovinu dílu jsem si musel navyknout na humor a celkový styl, ale od jistého momentu moje bránice dostávala zabrat, za což pánům děkuji. Člověk je potom ochotný odpustit i reklamu, jakou si Česká televize nebojí udělat. Nicméně cením, že si ze svého vlastního pořadu dovolili pořádně vystřelit. Skvěle napsané postavy. Prušinovský patří k naprosté špičce současných tvůrců v naší malebné zemičce. S Kolečkem mají zvláštní nadání uchopit současné sociální problémy a nesmírně vtipně je zpracovat je na samé hraně divácké přípustnosti, takže se všichni náramně baví a nikdo není urážen. ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Další nálož božích hlášek, který mají potenciál vetřít se na dlouho do našich životů. Super záležitost. Krásný příběh ze života. Snad jediná věc, u které mi nevadí, že se snaží být i trošku gender friendly. Slabší 4 kousky. ()

Epizoda 3 (2019) (E03) 

Po lehoulince slabší epizodě přišel opět parádní nářez. Vybírání výpalného nemělo chybu. Škoda, že nemělo delšího trvání. ()

Epizoda 4 (2019) (E04) 

Další zářný důkaz toho, že s poctivostí leda pojdeš a je třeba umět lhát a podvádět. Zřejmě nejlepší epizoda, kde se poprvé objevil pojem "Snědá tíseň", který nás jen tak rychle neopustí. Vydatná dávka rasismu. Cigáni znovu ukazují, jak mohou být přirození herci, protože v podstatě hrají celý svůj život. Luxus! Málem jsem se pomočil. ()

Epizoda 5 (2019) (E05) 

Lež o snědé tísni se začíná prohlubovat a bránice nezadržitelně kmitat. Cigánská pařba neměla chybu. ()

Epizoda 6 (2019) (E06) 

Je vidět, že si Prušinovský tento díl náležitě užil. Sex tlustého cigána a bývalého muže byla skutečně laskominka, ze které se mi zvedal kufr. Trošku se ubralo humoru a Prušinovský to začal ladit na vážnější notu, která mu také jde, jen nemám pocit, že by sem tak úplně patřila. Záměr, se kterým diváci tento seriál sledují je zřejmý. Chceme se především bavit! ()

Epizoda 7 (2019) (E07) 

Další luxusní epizoda. Prušinovský opět předvádí dokonalý situační humor a luxusní hlášky, které bych snad nevymyslel dokonce ani já. Napětí mezi černými a plešárdy dokonale vygradovalo. Prušinovský a Kolečko jsou mé nové modly. Dokonale napsané a naprosto přirozeně zahrané. Jen tak dál kluci. Úžasný svěží vítr na upadající české scéně. Děkuji za prodloužení života! ()

Epizoda 8 (2019) (E08) 

Luxusní zakončení luxusního seriálu. Tohle se Prušinovskému a spol opět hodně povedlo. Nejlepší český seriál od dob Okresního přeboru. Tleskám a moc se těším na další projekt těchto šikovných pánů. Prušinovský a jeho tým se naprosto vymanili ze soudobého proudu českých sraček, kterými je zaplavována naše filmová scéna, za což pánům patří dík. Nezbývá než doufat, že tímto dílkem budou trošku korigovat směr české tvorby a povede to k lepším filmovým zítřkům. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

03.01.2020

Padesátka českých filmových kritiků oznámila své nominace pro Ceny české filmové kritiky 2019. V čele seznamu stojí film o pomstě Staříci a komedie Jiřího Havelky Vlastníci, oba filmy mají po pěti… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama