Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele DocBrown k tomuto seriálu (12)

The Grand Tour (2016) 

První epizoda si hlavně utahuje z Top Gearu, to dlouho vydržet nemohlo. V druhé epizodě poněkud ulétli a už to o autech moc nebylo, ačkoli jsem se v té hře na vojáky zasmál. Třetí epizoda, návrat do Evropy a ke staré dobré cestě se třemi krásnými auty. ()

Colombia Special Part 2 (2019) (S03E03) 

Druhá půlka ještě lepší, jak za starých časů. Hlavně přejezd příkopu.. Kolibříci (nejen) nádherní. ()

An Itchy Urus (2019) (S03E05) 

Nádherná připomínka nejlepšího závodníka všech dob. Neobvykle Hammondově příspěvku zatleskal i Jeremy s Jamesem. Jen se sluší připomenout, že tehdá v Silverstone 65 měl Graham Hill problémy s brzdami. Takže s trochou nadsázky to byl závod mezi autem, kterému nefungoval motor proti autu, kterému nefungovali brzdy. ()

International Buffoons' Vacation (2019) (S03E08) 

Tohle už bylo opravdu o ničem. Sice docela vtipné, ale až moc hrané a zbytečně dlouhé. Pěkná byla jen Jamesova hospoda. ()

The Youth Vote (2019) (S03E10) 

Miluju 80ky, škoda že to tou poslední třetinou poněkud zabili ()

Sea to Unsalty Sea (2019) (S03E11) 

Pěkný cestopis, s trochou politické příchutě, tentokrát bez zbytečných kravin. Ani mě nepřekvapilo, že jim na té rovince pro F1 uzavřeli dopravu. ()

Legends and Luggage (2019) (S03E12) 

Nejlepší opět Mayova reportáž. Jen bylo poněkud jasné, že když Attwood neměl helmu, že ten závod jen hráli. V tom věku by prostě neměl šanci. A zrovna jsem před pár dny letěl, tak mi Clarkson mluvil z duše. ()

Survival of the Fattest (2019) (S03E13) 

První půlka je opět výborný cestopis (hlavně Clarksonovy fakta), ale postupně to začíná být už trochu natahované, příroda už nenabízí moc nového a oživují to jen vtípky. Že by tam byli o hladu se opravdu nebojím, ale ta voda určitě příjemná nebyla. Jedna z mála zmínek České republiky v sérii, pěkné, že nás Clarkson počítá do západní evropy. ()

Funeral for a Ford (2019) (S03E14) 

Pěkný dokument o Fordu, škoda že si neodpustili stupidní ničení aut (jakkoli ošklivých). Loučení bylo dojemné, ale naštěstí se už točí 4. série, tedy bez studia jak bylo naznačeno. Otázka, zda ponechají i testování nových aut. Holt už to jsou dva dědci a jedno přestárlé dítě. ()

Námořníci (2019) (S04E01) 

Ani by mi tak nevadilo, že už úplně rezignovali na auta, ale první třetina byla poněkud nudná. Naštěstí pak se to postupně vrací do normálu, hlavně přejezdem do Vietnamu. Čtyři * asi jen kvůli tomu dlouhému čekání a kontrastu s hrozným Top Gearem, do kterého si trefně šťouchli. ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama