Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele nudlis k tomuto seriálu (2)

The Grand Tour (2016) 

A velká jízda tří hračičků a "velkých kluků" pokračuje. V ještě větším stylu, s ještě většími náklady, ale s o to větší pohodou a bez servítků. Jen tak dál !!! Klasický Top Gear (BBC) s novými "moderátory" skomírá a nakonec se z něj stane nuda pro pár zatvrzelců a milovníků trapného Mata LeBlanca, který se sice tváří srdnatě a jako "starý matador", ale to je tak jediné co umí. BBC totálně pohřbila jeden skvělý pořad. Ale trio kamarádů a schopný Amazon udělali nový, ještě lepší a zábavnější. A že už to není tak moc o testování aut? No a co? Komu to vadí? EDIT květen 2020: Na prvním dílu 4. série už je vidět, že nápady docházejí, docházejí i síly stránoucím moderátorům a tak se nebudu divit když pořad skončí úplně (i speciály). James May se někdy koncem roklu 2019 v jednom rozhovoru nechal slyšet, že už toho má taky plný kecky a chce skončit. Takže teď už je to jen o tom jak dlouho se zbylým dvěma podaří Maye ukecávat k natočení dalšího dílu. Njn, čas člověk nezastaví, no. Ale že to byla parádní jízda ... ()

Skandi-film (2022) (S05E01) 

Jasně, chlapi stárnou (kdo ne, že jo), ale furt jsou to kámoši, rádi si dělají srandu sami ze sebe i navzájem, rádi se špičkujou a dělají si naschvály (i když ty jsou většinou podle scénáře). Ale furt je to zábava a na každej novej díl se těším. A asi není jinej takovej pořad, kterej se sice odehrává povětšinou v autech nebo jinejch vehiklech, ale vlastně o autech už skoro vůbec není. A proto je tak výjimečnej. ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama