Reklama

Reklama

Koruna - Série 4

(série)
Trailer 1
Velká Británie, 2020, 9 h 4 min (Minutáž: 50–60 min)

Tvůrci:

Peter Morgan

Scénář:

Peter Morgan

Hudba:

Martin Phipps

Hrají:

Olivia Colman, Tobias Menzies, Helena Bonham Carter, Gillian Anderson, Erin Doherty, Emma Corrin, Josh O'Connor, Claire Foy, Emerald Fennell, Marion Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V osmdesátých letech řeší Alžběta spory s premiérkou Margaret Thatcherovou. Princ Charles se ožení s Dianou, ale v manželství jim to vůbec neklape. (Netflix)

Zajímavosti (5)

Koruna - Pohádka (2020) (epizoda) (S04E03)

  • V průběhu epizody a v závěrečných titulcích zazní skladba americké zpěvačky a skladatelky Stevie Nicks „Edge of Seventeen“. (Gtados)

Koruna - Michael Fagan (2020) (epizoda) (S04E05)

  • Skutečný Michael Fagan prohlásil seriálový děj za nesmysl, nelíbil se mu jeho herecký představitel a tvůrce kritizoval, že s ním incident vůbec nekonzultovali. Tvrdil, že údajný rozhovor byl krátký, zdvořilý a nekonkrétní. Podle jeho tvrzení byla královna vzhůru, seděla na posteli a překvapeně se zeptala, co tam dělá, načež prakticky okamžitě vyběhla z pokoje vyhledat pomoc. Důrazně odmítl, že by královnu požádal o cigaretu, protože „by to bylo drzé a neuctivé“ a rovněž odmítl, že by mluvili o Margaret Thatcher nebo její politice. (kenny.h)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama