Reklama

Reklama

Trpaslík

(seriál)
  • angličtina Gnome (festivalový název)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Obyčejná rodina z Nymburka. Jarda a Katka Staňkovi. Vedou spolu provaznictví v uličce u náměstí. V obchodních i rodinných strategiích se ale, slušně řečeno, dost často neshodují. Jejich patnáctiletý syn Luděk chodí do kvarty místního gymnázia, chtěl by se stát hip-hoperem, ale zatím se cítí spíš nepochopen. Dcera Janička by se zase navzdory všem ráda stala právničkou, jako její strýc Vladimír Novotný, nejobávanější nymburský právník. Vladimírova krásná žena Pavlína by něco moc ráda, ale vůbec neví, co by to mělo být. To děda Václav ví moc dobře. Má nejradši kaši, ovšem ne tu, co dělají v domově důchodců. Staňkovi, jejich příbuzní, známí a sousedé, nejsou, jak už to bývá, se svými životy docela spokojeni. Že by ale nakonec mohlo být i hůř, na to v rozhodující chvíli nikdo z nich samozřejmě nemyslí. (Česká televize)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Ja som to pozeral len kvôli Martinovi hoffmanovi ktorého som si zamiloval v moste škoda že tu nehral podobnú postavu ale aj tu bol skvelý.serial pohode veď ma len 4hodinky aj ostatní herci boli super akurát ten čierny mi riadne píl krv

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Paul_cz

V titulcích bylo vždy obsazení konkrétního dílu (soudím podle uvedení bílýho syna v titulcích prvního dílu), tak jestli to chceš hodně vědět, opiš si ženská jména z titulků 1. a 6. dílu, vyšrktej jména, která se neopakují a pak si ostatní jména zadej do googlu, jestli ti to tu ženskou nenajde na obrázku. Můžeš si pomoct i fdb.cz, tam obsazení je, ale ona tam uvedena není, tak můžeš podle toho vyloučit, kdo to není.

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Jak se jmenuje ta herečka co hrála tu policajtku ? Byla v prvním díle (stála za policajtem při prvním pokecu s černým staňkem) a pak v posledním díle, kde měla i pár slov (volal posily). Hrozně mi připomíná kombinaci Chloe Moretz a Leonarda di Capria :D

Jinak seriál překvapivě dobrej - CZ seriál jsem neviděl snad 15 let, od humoresek, a scény s Hoffmanem mě teda fakt hodně bavily, spousta super hlášek. A tím jak jsem zvyklej na samý US seriály, tak mi to český prostředí a český nadávky přišly skoro až exotický :)

na příspěvěk reagoval Castrator, Castrator

lupuscanis

lupuscanis (hodnocení, recenze)

Petr Kolečko: "Humorné věci moc nečtu, a vlastně vůbec moc nečtu. Moje profesorka na DAMU vždycky říkala, že pro moji generaci je jednodušší něco napsat než přečíst, což je asi pravda." Až příliš výstižné shrnutí všeho, co se k tomu dá říct. S důležitou poznámku, že slovo "napsatt" patří do uvozovek. 

patmull

patmull (hodnocení, recenze)

Artigas

To by si chtěl, aby školáci mluvili jako politologové? Jak je to dlouho, co jsi vyšel ze základní školy, že si nepamatuješ, jak se tam mluvilo?

DarkSikorski

DarkSikorski (hodnocení, recenze)

Ne. Vydržel jsem tak pět minut (do scény kde s vrtali v záhonu a "učitelka" mlela o smetaně do kávy... nebo tak něco). Dál to prostě nešlo. Děsná ho... hloupost.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

P. S. Ta změna usmrkance na pičmouda je zřejmé průprava na příchod Ing. a dr., ne?

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Tohle že je komedie??? Slovník usmrkanych parchantu na úrovni dlažby, dialogy jak z Bohnic, i ten odpad je vysoké hodnocení.

na příspěvěk reagoval patmull

Uživatel lukisek179 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Zemřel Josef Abrhám

Zemřel Josef Abrhám

17.05.2022

České nebe se rozrostlo o další velkou hvězdu, ve věku dvaaosmdesáti let totiž zemřela jedna z nejvýraznějších postav naší kinematografie, Josef Abrhám. Oblíbený herec se poslední dobou bohužel… (více)

Reklama

Reklama