Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Heather Hach, Leslie Dixon .. Skvělé!! Až se divím, že to vyprodukoval Hollywood - jedna z nejlepších teenager/rodinných komedií za posledních pár let. Zábavný scénář a výborné obsazení, hlavně krásná Lindsay a Jamie. Mean Girl tomuto komediálnímu dílku nesahají ani po kolena. Dlouho jsem se tak nenasmál.. 91%. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

90%I když je námět sebeohranější, když se ho chopí dobrý scénárista a do hlavních rolích jsou obsazeny šikovné herečky, může i přesto vzniknout podívaná, které dosahuje pětihvězdičkové kvality. Extrémně vtipná komedie se úžasnou "maminkou" Linsday Lohan a její ještě lepší zlobivou "dceruškou" Jamie Lee Curtis je tak svižná a zábavná, že ji člověk odpustí i to patetické finále. Navíc je to i perfektní hudební nářez a český dabing se tentokrát extra povedl (Zlata Adamovská opravdu exceluje). ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Zdravá nenávist mezi dospívající dcerou a její konzervativní matkou je v dnešní době docela běžná věc. No, a tak dlouho si lezly krkem, až jejich hádky vyslyšela stará Číňanka, a světe div se, ráno měly vyměněná těla. A zároveň i úlohy. Staromódní matka se tak musí postarat o dceřiny školní resty se zasedlým profesorem a o jednoho sympatického mladíka; dcerunka-rebelka zase o matčiny pacienty a mírně rozladěného snoubence. A povedená komedie je na světě!! 95 minut uteče jako voda, člověk ani nemá čas se nudit. Navíc když na plátně dominují Jamie Lee Curtis a o generaci mladší Lindsay Lohan, kterou si toho času všichni spojovali především s roztomilými dvojčátky z rodinného snímku Past na rodiče. Jenže ona dospěla, fyzicky dozrála a herecky se máme na co těšit. Trošku morální, místy neobratné, přesto jedna z nejlepších rodinných komedií (z americké provenience) uplynulých let!! ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá komedie, u níž jsem se často smála nahlas. Opravdu kvalitně odvedená práce! Skvělý je už jen průvodní nápad - vyměnit matku s dcerou, které si myslí, že jim ta druhá nerozumí. Sice to byla trochu moralitka, ale jak říkám - u tohohle filmu jsem se vážně válela smíchy. Jamie Lee Curtis v roli matky a Lindsay Lohan v roli dcery dodávaly filmu šťávu. Tenhle film zkrátka stojí za zhlédnutní! ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je silně ovlivněno tím, že Lindsay docela dost nemusím. Pokud tuhle nepříjemnost pominu, tak souhlasím, že musí být fajn na chvíli si vyměnit role a poznat, že matka není mimozemšťan s předpotopními názory a nudným životem a dcera, že je puberťák, ke kterému divoká muzika, náušnice v pupíku a ztřeštěné nápady holt patří. Důležité je naslouchat jeden druhému a respektovat ho. Třecí plochy by pak nemusely o sebe až tak drhnout. Co jako fakt přehnali byla dost ujetá zamilovanost jednoho zajíčka k o generaci starší ženě a jeho následné serenádě pod oknem. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Producent Andrew Gunn uvedl, že původně doufal, že Jodie Foster, která hrála dceru v původním filmu Podivný pátek (1976), bude hrát v tomto remaku matku. Foster odmítla, částečně kvůli obavám, že by tento castingový kousek zastínil celkovou hodnotu filmu. (Katka189)
  • V závěrečné scéně, kdy Anna (Lindsay Lohan) tančí s Jakem (Chad Michael Murray), můžete v pozadí krátce zahlédnout ženu, tančící se starším mužem, která se dívá přímo do kamery. To je matka Lindsay Lohan, Dina Lohan. (Valsadora)
  • Fotky, které si můžete prohlédnout během úvodních titulků, patří skutečně Jamie Lee Curtis (Tess Coleman), ale je na nich se svou pravou dcerou, Annie Guest. (viperblade)

Reklama

Reklama