Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mohlo jít o další internetovou perlu, bohužel projekt vznikl pod záštitou VOD paskvilu jménem Obbod. Jejich strategie na Youtube je taky hodně zajímavá. Jasně, začneme to tam nahazovat, ale pak se na to v půlce vyserem! K čemu druhý příjem. Geniální! Možná nejhorší je, že tvůrci evidentně nebyli připravení na tak masivní úspěch pilotu a zřejmě mysleli, že bude stačit vydávat jeden díl za měsíc. To nahodilé vypouštění epizod působilo strašně amatérsky. A to se bavíme o pouhých pěti dílech. Dalších pět snad ještě na konci roku 2016 nebylo ani napsaných. Velká škoda, hlad po Lavim byl obrovský a mělo se toho využít. S1: 60% ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Něco jako fotbalovej Zoolander. Škoda (ne)herce v hlavní roli, protože spousta fórků by se dala prodat líp. Pro člověka se zájmem o fotbal to nicméně je zábavný kousek se stopáží "tak akorát". "Rosu? Skleněnýho? Porcelánovýho panáčka? Místo mně???" Problém je, kromě herecky slabého hlavního protagonisty, hlavně to, že se veselé příhody dost rychle vyčerpají. Pak je bohužel vidět, že vlastně není moc o čem točit. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Škoda. Ve druhé polovině je Vyšehrad přesně tím, čím v první není. Jestliže první pětka byla chytrá a humor měl hlavu a patu, tak druhá polovina je už jen o humoru. Jenomže o tom záchodovým, který bude bavit tak možná fanoušky teen komedií z přelomu 1000ciletí. Suma sumárum ty 4 dám, ale náběh to mělo sakra lepší. 70 procent především za první polovinu seriálu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály bohužel moc nesleduji. Rád bych se na ně podíval, ale z časového hlediska a mé celkové zaneprázdněnosti (práce, psaní recenzí…) to prostě nejde. I proto jsem byl rád, když jsem byl upozorněn na tento miniseriál, jehož epizody nejsou vůbec dlouhé a není jich moc. Ač Baníkovec rád jsem se mrkl na sparťanskou dylinu Laviho, který je typickým příkladem dnešních hráčů (a nejen těch sparťanských). Fotbalový talent vyměnil za gel na vlasy, děvky, chlast a prcání…Což o to i já mám rád výčep a pěkné baby… Štáfek a Prachař si dokázali udělat prdel z několika známých kauz našich rádoby čutalistů i lidí pohybujících se v českém rádoby fotbale a já se mnohdy opravdu nasmál. Mrzí mě však, že kvalita jednotlivých epizod byla opravdu různorodá a většina dílů byla dost průměrná. Vulgarismy a neustálé prcání nebo kecy o sexu totiž po čase omrzí a navíc odešel Prachař, což bylo citelně znát… ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem čtyři doslova párminutové skeče a uznávám, že to má potenciál, byť nejsem cílová skupina. Jenže je to díl co díl děsné krátké a hlavně je to na nějakém pofidérním webu, co žije představou, že přežije co by placená forma video databanky streamovaných a všude jinde běžně dostupných filmů. Nepřežije, bohulibý nápad, ale s děsným křížkem po funuse. Autoři nechť se domluví např. s nějakým Streamem. Je mi jasné, že je to prvotina dělaná na koleni, což není špatně, ale na takovéhle platformě a s takovou krátkostí tomu předpovídám jepičí život. Alespoň na sebe ale pánové upozorní, držím jim palce. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Epizoda je inspirována kauzou odchodu fotbalisty Tomáše Řepky ze Sparty Praha, při kterém údajně ukradl klubovou kasu s příspěvky od hráčů. Sám Tomáš Řepka si zde střihl povedené cameo. (NiWi)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama