Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Původní "plán útěku" lákal hlavně na první větší herecké setkání (nepočítám Expendables) legend akčního filmu Arnieho a Slye, ale dokázal pobavit i sám o sobě. Pokračování je naprostou zbytečností a prakticky vším připomíná novodobé pecky Seagala, Van Damma a spol. Film je tak naprostou katastrofou, která dělá ostudu všem zúčastněným a zařadil bych ho do škatulky zbytečných pokračování, někde mezi Univerzálního vojáka 2 a Čelisti 3. Snad to moc nevydělá. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone se vrací v pokračování filmu, o jehož dvojku nikdo nestál. Sly musí ze supervězení osvobodit svého parťáka a u toho zmlátit nebo postřílet spoustu lidí. A je to ošklivé, nudně natočené, nezajímavě zahrané a celkově béčkové. A ne v tom dobrém slova smyslu. Tenhle film nemá v kinech co dělat, nenechte se tedy zblbnout známými ksichty na plakátech. ()

Reklama

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Po vydařené a zábavné jedničce, kde fungovala minimálně chemie mezi dvojicí bývalých akčních bouráků, tentokrát Sly skončil v base, ze které opravdu úniku není. Žádný plán v podobě scénáře, který by dával smysl, žádné zamřížované okýnko, kterým by pronikl alespoň malý paprsek logiky a osvětlil nesmyslnost toho, co se tu odehrává. Sly navíc končí někde na samotce, odkud ho jen občas na pár minut vypustí, aby mohl zapózovat a pronést nějaké moudro. Pokud se i při tom mále snažil herecky zapadnout mezi ostatní zdejší dřeva docela se mu to daří. Bohužel. Děj absolutně nedává smysl, celé to působí lacině, jako by to natočili u Stallonů v garáži, herecky je to odfláknuté jako by na to v té garáži měli sotva jedno odpoledne. Navíc je výsledkem nebetyčná nuda. Bez Arnolda, téměř bez Sylvestra, bez nápadu, bez napětí, bez sebemenšího důvodu ztrácet z touhle pitomostí čas. Možná vůbec nejhorší Stallonův film. ()

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

Na jedničku jsem se tenkrát těšil jako prase a nakonec byla pro mě zklamáním (3*). To co nám je naservírované v tomto pokračování, které šlo u nás do kin tak to mi ale hlava vážně nebere !!! Už ten amatérský úvod, mě tak oddělal, že jsem tomu hodnocení co je momentálně na 31% začínal opravdu věřit. Totálně amatérská, nudná, blbá sračka. Ty triky ?? jako vážně ?? V půlce jsem si začal nudou kousat nehty na rukou, později i na nohou a ve finále jsem měl chuť skočit z okna, jak moc trapně jsem se cítil při sledování téhle sračky. Vidět tohle v kině, tak se zabiju. Escape Plan 3: Devil's Station 2019 - no tě prdel. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od najväčšieho filmového fanúšika z vedľajšieho susedného mesta si na jednotku príliš nespomínam (a naozaj neviem či som ju vôbec videl) ale keďže sa mi večer nejako nechcelo pokračovať v seriáloch či začať nový, z ponuky Netfixu som si vybral Escape plan 2 a bola to chyba. Čakal som pokus o útek z väznice kopaním tunela, zmocnením sa auta či helikoptéry, možno pokusu oklamať dozorcov a dostať sa von ako mŕtvola iného chlapa ale toto bolo vyslovene slabé, ako to tu už bolo spomenuté. Nebol to vyslovene odpad ale dej filmu ma prestal baviť asi v 10 minúte, a to už je čo povedať. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno