Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Stále to nemá produkční kvality starších Stalloneho béček typu D-Tox a Sejměte Cartera, ale už to nebolí. John Herzfeld přeci jen není céčkový patlal a minimálně chápe to, jak by se měl vyprávět příběh a že akce je lepší, když do ní nervete dvacet střihů za vteřinu. Nemluvě o chytrém "uzemnění" konceptu, kdy tvůrci tentokrát rozumně pracují s tím, že nemají peníze. Sci-fi dvojka se pak v podstatě rovnou ignoruje a třetí díl dějově přímo navazuje na jedničku, což dává fanouškům příležitost k tomu, aby se nikdy nemuseli do otřesného Hádesu vracet. Trojka je naopak film, který člověk čas od času klidně zapne v televizi a bez újmy ho absolvuje. Na jedničku stále chybí několik mil, ale oči z toho tentokrát nekrvácí a Sly není jen do počtu. V rámci béčkového žánru neurážející kousek. To je něco, v co jsme po úděsné dvojce vážně ani nedoufali. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stallone nečekaně spadnul do té samé kategorie, jako Cage, Travolta nebo Willis, zatímco ale tři jmenovaní točí více či méně už jen tunu filmů ročně pro peníze, Slye to prý na starý kolena strašně baví. Jednička byla slabý béčko který fungovalo jen díky spojení dvojice Sly/Arnold, dvojka byla naprosto céčková břečka, který točí právě Willis nebo Cage a byl to pro mnohé fanoušky šok, pro mě zase tak ne, Sly má na kontě hodně špatných filmů, takových těch tupých a laciných béček který mám ale jako fanda jeho tvorby z osmdesátých a devadesátých let rád. Jenže v dnešní době na tyhle sračky už neutáhnete ani svoje nejvěrnější fanoušky, kór když od člověka jako je Sly čekají trochu vyšší ligu. Třetí díl je laciný DVD céčko s evidentně mizerným rozpočtem. Celý film se odehrává v naprosto otřesných a odporných lokacích. Všechno vypadá jako opuštěný továrny v Rumunsku a Bulharsku, příběh nemá absolutně smysl zmiňovat a jediný, co stojí za zmínku jsou osobní souboje, který jsou docela fajn a hodně brutální. Ani herecký výkon Slye nestojí za nic, při jeho uprskaným monologu k záporákovi při jeho kuchání jsem dostával záchvaty smíchu. Chvilku to vypadalo, že dostal mrtvici nebo tak něco. Oproti dvojce je to trochu lepší, ale jen proto, že Herzfeld i když v životě natočil jeden dobrý film není takový mrdkař, jako Steven C. Miller. Při Stalloneho kadenci sraček jako Backtrace a tyhle útěky z vězení se začínám opravdu strašně bát posledního Ramba, jelikož to vypadá, že Sly prostě točí, točí a točí a finální výsledek ho nezajímá, hlavně že je při natáčení sranda. Nepředvádět v tom Max Zhang ty brutalní fajty prcnul bych tomu o hvězdu míň. Další padlá legenda. 35%. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po otřesném Plánu Útěku 2 jsem nakonec našel odvahu a pustil jsem si Plán Útěku 3. Přesně o tu jednu hvězdičku a těch 6 procent tady, je to lepší než dvojka, ale stále se jedná o debilní film, který nechci nikdy už vidět a hlavně jde stále úplně o zbytečný film. Nebavilo mě to vůbec. Natočeno za 20 dní? Možna tak za jeden večer. Devon Sawa jako záporák celkem vtipný a možna bych se mu smál do obličeje, jak se snaží vypadat jako ulta drsňák. Nebavil mě ani Stallone. Celkově je to prostě průser, ale stále lepší než dvojka. Děkuji za opravdu velice příjemně (celkově) ztravené cca 3 hodiny (dvojka+trojka). Můžu být jen vděčný, že nenatáčeli i 4...5...6... Nikdy víc! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Video béčko ako od Lundgrena / Seagala, avšak s tým, že oproti otrasnej, rok starej dvojke tu nastalo výrazné zlepšenie. Stallone tu našťastie už nie je len na pár minút a keď sa dostane do akcie, tak to stojí za to, niektoré zabitia tu má fakt drsné a efektné, až trochu navnadia na nového Ramba. Bautista je tiež v pohode, ale zo sidekickov ma potešil hlavne záporácky majster bojových umení Daniel Bernhardt, ktorý vo svojich malých roličkách (skoro) nikdy nesklame. Ináč sú všetky ostatné postavy na smiech; hlavne Devon Sawa ako hlavný boss. O to viac poteší, ako mu Sylvester naloží vo finále. Celkovo to ušlo, ale 4ku už netreba. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo ▐ Úmornejšie než béčkový druhý diel a to už je čo povedať. Strašne zbytočné pokračovanie, ktoré je až moc povrchné, bez poriadnej iskry, dosť to trpí na tých nastrelených dramatických oblukoch. /25%/ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama