Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (320)

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl opravdu povedený. Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone a ještě ke všemu ve vězení. Kdo ale stál o dvojku?!! Tohle nedavá smysl. Úplně debilní film. Dokoukal jsem ho jen z důvodu, že jsem čekal na zázrak, že snad se něco změní a bude to alespoň přijatelný film. Zázrak se nekonal a film je totální kravina. Proč v tom hrál Stallone? To je velká záhada, proč musel sklouznout do těchto céčkových až déčkových hlubin kinematografie. Ostatní herci (jestli je tak můžeme nazvat) stáli taky  zanic. Připadám si trošku, jak když jsem přišel o svojí důstojnost a hlavně v dnešní hektické době o zbytečných 90 minut svého života. Po odpadech moc často nesahám. Tady bych dal klidně dva. Pokusím se najít odvahu na třetí díl. Tohle si nezaslouží ani těch 33 procent! ()

ben666 

všechny recenze uživatele

První díl považuji za akční pecku, která je plná nostalgie díky spojení Slyho a Arnieho. Sly má jen vedlejší roli a je spiše mentorem hlavnímu hrdinovi. Bautista má ještě méně času. Akce celkem ujde, bitky taky i díky čínskému hlavnímu hrdinovi , ale scénář je velmi slabý a zvrat ala já jsem padouch je spíše směšný a zcela očekávaný. Digitální efekty vypadají směšně a jako celek je film až okatě levný. No uvidíme co přinese třetí díl. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě není reprezentativní akční snímek současných možností a vymožeností filmových tvůrců. Na rok 2018 slušná bída. Škaredě a levně nasnímané, odehrané v levném designu a nezajímavě podané. Do kina krajně nevhodné. Je sice chválihodné, že mistr Stallone chtěl po pěti letech vyhnat elektronické pavouky z vězení, z kalhot, z podpaždí, z čaje, z vězeňských misek, prostě z každého koutu své neskonalé invence a mega originálních nápadů, k nimž je dobré mít copyright, jenže Schwarzenegger už na pomoc nepřišel a tým okolo Stallona má šanci jen na chvost druhé ligy. A to ještě může být rád. V popředí je čínská akvizice jménem Xiaoming Huang, který není žádným tahounem příběhu, a pobytem i jeho kopy v supermoderním vězení dokáže uspat. A zbytek herců je k smíchu. Nápad s vězením Hádes, z něhož je únik nemožný, je podáván značně nepřehledně, nezáživně, bez emocí. Takže jsem zíral na tu píčovinu, která se režijním stylem, kamerou a veškerými technickými atributy vyloupla z jakési kabelovky, jinde bych se ji totiž neodvážil pustit. Pokud se toto fakt ocitne v kinech, beru to za jediný vtip, ačkoliv film samotný občas má tendenci hláškovat a vtipně se koulet. A dokonce příběhem občas probleskne i jakýsi náznak/pokus o invenci. A přijde i zajímavý zvrat. Ovšem vše řídí režisér nevalných kvalit. Stallone neměl Stevena C.Millera vůbec angažovat. Chudák Willis se nemůže tohoto klíštěte zbavit, tak jej akčně nacucané zřejmě poslal Sylvestrovi. Po akční stránce je to hotová mizérie, nemusí to být akčně až tak vyšperkované, ale aby film tvořily desetivteřinové bitky, to fakt ne. Podvodem na diváka je to, že pokračování láká na Stalloneho a Bautistu. Druhý jmenovaný je úplně zbytečný, ten part mohl odehrát kdokoliv. Stejný scenárista jako u jedničky, výsledek je ale zcela odlišný. Vzniklo podřadné cosi, co bylo chybou napasovat k delikátnímu prvnímu dílu. A Stallone zůstal kdesi v pozadí, s jednou slabou bitkou na závěr. A samozřejmě pootevřená vrátka pro další pokračování v samotném závěru. 4/10 ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já se od srdce zasmála jelikož hlavní hrdina se jmenoval Shu (čte se Šu) a já jako Linh (čte se Lin) bych s ním fakt tvořila parádní dvojku - ŠuLin :-D škoda, že mě neobsadili to by bylo legendární a já bych mohla pyšně prohlásit, že jsem hrála se Slájem. Sice v hrozivý píčovině a jednom z největších průserů jeho kariéry, ale byla bych tam. Kdo se těší na Sláje a Bautíka tak Vám hned rozbliju iluze - Bautík tam hraje všeho všudy asi pět minut a Sláj možná 15-20. Zblitek filmu tam máme hrdinnýho Shu ve věznici Hádes, kde krom jiných potká šampiona UFC ve welterový váze Tyrona Woodleyho a rozbije mu hubu, aby se pak kámošili. Tyrone má krásný černý jméno Akala (s jeho postojem k rasismu až čumím, že ten film podepsal protože víc negroidní už je snad jen Mutombo nebo Dikembe) a fousiska jako černej Býn Ládin což vysvětluje proč je tak výbušnej. Každopádně to, jaká sračka film je, krásně ukazuje, že ho můžete v cajku vidět dávno před premiérou (cca měsíc) jelikož stejně každej ví, že do kina na to nikdo nepůjde. Chvilku jsem čekala, že šéf věznice bude 200 kg SS (Stývn Segal) a za pomoci dvou milionů střihů svede se Slájem minutový fight. Buddhožel se tak nestalo. Jinak chválím filmaře, že zaměstnávaj lidi postižený parkinsonem ale příště je dejte na jinou pozice než jako kameramana. S rozklepanou rukou můžou třeba Slájovi honit ptáka, ale třepotavej obraz 90 minut v kuse to kurva nechceš. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kinematografickú obec už dlho trápila otázka - kto je lepší herec? Sylvester Stallone alebo 50 cent? Tento neľútostný súboj bol v tomto filme rozhodnutý. Obaja urputne bojovali za použitia tých najtuhších výrazov. Nakoniec s minimálnou prevahou predsa len vyhráva dedo Sylvester. Jeho rigidný zovňajšok je značnou mierou totiž chybou plastického chirurga, keď mu pre rokmi vpichol sloniu dávku botoxu. Na druhej strane sa skrachovaný raper nemá na čo vyhovoriť. A hlavne by mal vysvetliť jednu otázku - prečo v každom filme hrá primáta? ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama