Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Druhá řada se odehrává několik měsíců po událostech první série, tedy po uzavření případu Cory Tanetyové. Detektiv Ambrose, stále plný svých vlastních démonů, řeší další případ, co má zcela jasného viníka, ale postrádá jakýkoliv smysluplný motiv. (Česká televize)

Recenze (50)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné spoilery!!!!! Až na závěrečné odhalení totožnosti otce malého Juliana, které bylo dost mimo mísu, hodnotím tuhle druhou sérii převážně pozitivně. Vůbec mně přišla líp natočená a hlavně zahraná. Tady bych kromě Billa rozhodně vyzdvihl malého Elischu Heniga, o kterém si troufnu tvrdit, že ještě hodně uslyšíme a pak hlavně jeho "matku" v podání Carrie Coonové, jejíž výkon spolu s malým, kudrnatým klučinou řadím určitě nejvýš. Na seriál Waco se teprve chystám, tak doufám, že tenhle dějem trošku podobný, bude jen předskokan. Kdo skočí dál, to se teprve ukáže. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Druhá série mě oproti té první chytla už od samého začátku. Dobře vystavěná zápletka (osm dílů je tak akorát), skvělí herci (hlavně extrémně charismatická Carrie Coon) a omamně temná atmosféra zakryjí drobné nedostatky v možná trochu přílišné překombinovanosti závěru. Sem s dalším případem podivínského detektiva Ambroseho! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět se zdál hodně slibným, bohužel chyběla mi tu ta komornost první řady a téma té druhé už se mi úplně nevrylo pod kůži. Přibývá tu každým dílem moc postav a scénář je už trochu moc překombinovaný a ne tak atraktivní jako ve zmíněné první sérii. Docela zklamal celkový nápad na pointu, protože ke konci už to zavání přitažeností za vlasy. Atmosférou je to ale fajn, herecky to tu táhne Carrie Coon, která v divákovi nechá vřít krev. Určitě ale musím hodnotit o třídu hůř, protože ani ty díly mi neodsýpaly tak rychle jako s Corou. Trochu se zdráhám jít do té třetí. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada se vydala tím osvědčeným způsobem jedničky. Tedy, na začátku v prvním dílu budete úpěnlivě sledovat dění na obrazovce, začnete nevěřícně kroutit hlavou a řeknete si sami sobě, že tady bude potřeba pečlivé vysvětlení. Atraktivita samotného případu je opět vysoká, divák má šanci nakouknout pod pokličku jedné menší sekty, takže se to nedá označit za téma, z kterého se unudíte k smrti. Malý klučina nesmírně přesvědčivý ve své roli, zbytečně nepřehrával, držel se na uzdě a vždy tu situaci procítěně zahrál, jednoduše mu člověk věří všechno. Carrie Coon moc neznám (jen se mi vybavuje z Farga), ale tady ukázala obrovský herecký talent, jenž v ní dřímá. Každopádně, všechny zúčastněné strčil do kapsy Bill Pullman v roli detektiva Harryho Ambrose, zejména tento charakter seriál dostal do širšího podvědomí (série 2 vsadila na poodkrytí jeho temné minulosti, což jsem přivítal s otevřenou náručí, tato precizně napsaná postava si to jednoznačně zaslouží). Závěr mě nedokázal šokovat tak jako předchůdce, jasně, zvraty se dostavily, ale ten WOW efekt mě nějak minul. I tak ale tento krimi seriálová počin doporučuji, jen neočekávejte bůhvíjakou podívanou. 7/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna mě neoslnila takovým způsobem jako předchozí řada, výlety do minulosti poručíka Harryho Ambrose mě příliš neoslovily, Connie Coon ani Natalie Paul pro mě nedokázaly úplně nahradit herecký projev Jessicy Biel, ale nejhorší pro mě byla ztráta momentu překvapení. Ani samotný závěr druhé série se mi nezdál být příliš dobře zvládnutý, přesto nechci jen kritizovat, protože jsem si mohl i v tomto případě užít kvalitní atmosféru (většinou), místy i slušné napětí a ani tentokrát nebyl příběh vůbec špatný. 4*- ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno