Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Druhá řada se odehrává několik měsíců po událostech první série, tedy po uzavření případu Cory Tanetyové. Detektiv Ambrose, stále plný svých vlastních démonů, řeší další případ, co má zcela jasného viníka, ale postrádá jakýkoliv smysluplný motiv. (Česká televize)

Recenze (50)

Vyrida 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O třídu horší než-li byla první série. Kromě otravného dětského protagonisty mi ani celá zápletka nepřišla bůhví jak zajímavá. Vyvrcholení celé pointy byl slabý odvar a potěšil maximálně tak návrat už známého komisaře Ambrose na scénu i když ani jeho oddělená temná dějová linka moc zázraků nepřinesla. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Sledovala jsem hlavně kvůli Carrie Coon a taky jedině její postava byla jakžtakž zajímavá. Příběh byl na začátku skvěle postaven a člověk by při dostatku času byl ochoten podívat se na všech 8 epizod na jeden zátah. Jenže zápletka se začala čím dál víc komplikovat a spíš mě to znechutilo než uchvátilo. Skutečně bylo těžké s postavami sympatizovat. Pullmanův detektiv byl... zvláštní? Celou dobu jsem měla pocit, že vidím slova napsaná na papíře místo člověka. Nicméně nemůžu říct, že bych se nebavila, ale očekávaní naplněna nebyla. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna mě neoslnila takovým způsobem jako předchozí řada, výlety do minulosti poručíka Harryho Ambrose mě příliš neoslovily, Connie Coon ani Natalie Paul pro mě nedokázaly úplně nahradit herecký projev Jessicy Biel, ale nejhorší pro mě byla ztráta momentu překvapení. Ani samotný závěr druhé série se mi nezdál být příliš dobře zvládnutý, přesto nechci jen kritizovat, protože jsem si mohl i v tomto případě užít kvalitní atmosféru (většinou), místy i slušné napětí a ani tentokrát nebyl příběh vůbec špatný. 4*- ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Je to spíš poctivá seriálová práce, než nějaké velké terno. Ale i to se v dnešní době cení. Seriálů je hodně, ale těch co nejdou jen na efekt, pomalu ubývá. Ale občas i nějaký přibyde, jako třeba tenhle:) Co se týká Pullmana, je to dost svéráz. Nevim, jestli bych ho chtě vídat nějak pravidelně, ale sem se hodil. Pětka spíš z milého překvapení. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné spoilery!!!!! Až na závěrečné odhalení totožnosti otce malého Juliana, které bylo dost mimo mísu, hodnotím tuhle druhou sérii převážně pozitivně. Vůbec mně přišla líp natočená a hlavně zahraná. Tady bych kromě Billa rozhodně vyzdvihl malého Elischu Heniga, o kterém si troufnu tvrdit, že ještě hodně uslyšíme a pak hlavně jeho "matku" v podání Carrie Coonové, jejíž výkon spolu s malým, kudrnatým klučinou řadím určitě nejvýš. Na seriál Waco se teprve chystám, tak doufám, že tenhle dějem trošku podobný, bude jen předskokan. Kdo skočí dál, to se teprve ukáže. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama