Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa v druhej sérii poriadne odviazali a tá pôsobí konzistentnejšie a akosi sebavedomejšie, než trochu rozcuchaná prvá sada tohto mystery sci-fi príbehu. Je vtipné, že ak vám niekto rozpovie komplikovaný dej týchto ôsmych dielov, môže vám pripadať, že máte pred sebou nejakú paródiu na množstvo filmov o cestovaní v čase, ale našťastie sa tvorcom darí držať pevne všetko v rukách a vedia, ktorý kúsok na aké miesto v mozaike patrí. Pričom je jasné, že akékoľvek zaváhanie by spôsobilo rozpad celého konštruktu. Dúfam, že tretia séria bude ešte viac zovrenejšia a zážitok bude dokonalý. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se, že tendence je a bude s každým dílem stále jen klesající. Možný SPOILER. V seriálu se totiž nikomu nic nepodařilo změnit. Všechno se děje stále tak jak má, takže namísto nějakých změn budoucnosti a přítomnosti divák jen vidí to, co se stalo a jak se došlo k tomu, co se událo v prvních dílech. Je velice nudné sledovat zamotaný děj u kterého stejně víte, jak to celé dopadne. Recenze může působit zmateně pro někoho, kdo seriál neviděl, ale předpokládám, že když už čtete recenzi na druhou sérii, tak máte první za sebou a pak to srozumitelné je. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro toho kdo neviděl první sérii, musí být druhá naprosto nepochopitelná. A pro toho, kdo ji viděl, je to opět fantastická jízda z minulosti do budoucnosti a naopak. Jen by mě docela zajímalo, jestli tvůrci předpokládají, že divák všechno to rajzování a rodokmeny pochopí. Úvodní znělka od elektro mága Apparata úchvatná, konec k nasrání. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první sérii jsem hltal, protože sázela na nejistotu a zajímavý nápad, ve druhé už je to takový guláš, časem cestuje každý druhý obyvatel Windenu a nějak to ztratilo pointu. Neříkám, že je to vyloženě bordel, naopak jsem se celkem orientoval, ale pořád mám v sobě pocit, že to je bez větší logiky, dost věcí prostě nedává smysl a je to neskutečně překombinované, až je divákovi vlastně jedno, co se stane dále, protože to stejně dopředu nemůže odhadnout. Zvláštní, místo aby seriál po první řadě vysvětloval, otevírá další linie, ba na konci dokonce i další paralelní svět. S třetí sérií si nejsem úplně jistý... Smíšené pocity. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řadu jsem během pár týdnů zhlédl v době premiéry, ale tu druhou jsem po prvním díle z neurčitého důvodu na rok odložil a vrátil se k ní až s premiérou třetí. Během roku z tohoto seriálu stal obrovský fenomén a já úplně chápu proč, je to skvěle natočené a výborně promyšlené, mě ty šokující zvraty ovšem nechávaly poměrně v klidu. Uvidím jak u té poslední třetí a rozhodně od těchto tvůrců rád uvidím jejich budoucí projekt, který má už nyní na Netflixu domov...7,5/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě zazní skladba „Thunder“ od australského hudebníka RY X. (Doomcourier)
  • V epizodě prolézá v budoucnosti Jonas (Louis Hofmann) dírou v betonové stěně elektrárny, ze které čouhají kovové tyče betonářské výztuže. Jonas o jednu zavadí, ta se ohne a hned vrátí zpět. Tím je vidět, že se jedná o gumovou součást filmové kulisy. (zawi)

Reklama

Reklama