Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Martha se vrací do roku 1888, aby varovala přátele před katastrofou, ke které dojde v roce 2020. Dávní i současní Windeňané pátrají po ztracených blízkých. (Netflix)

Recenze (14)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow efekt z novej informácie ohľadom fikčného sveta Dark sa v druhej epizóde tak nejak stratil. Podľa mňa je to tým, že epizóda nemá súvislejšie úseky, ale skáče sa v čase a priestore pomaly scénu od scény a ako celok pôsobí nekonzistentne. Každopádne nitky sa smerom k záveru zbiehajú, alebo ako to najvýstižnejšie napísať, čo máme dokonca vyznačené aj na jednom pekne nakreslenom grafe. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do prdele práce, před třetí sérií jsem se fakt měla podívat na shrnutí těch předchozích. Ne že by mi to pomohlo seriál nějak pochopit, ale tak, aspoň bych zhruba věděla, kdo je kdo. Hmm stejně bych to do příštího dílu zase zapomněla, tak to možná ani nemá cenu. :D Každopádně cápek s jizvou na rtu zatím úspěšně kosí (zatím/zdánlivě) nedůležitý postavy - vlastně, co to kecám, oni se tam všichni tak nějak navzájem vraždí. Co vám budu povídat, je to masakr. Doufám, že si Ulrich ze světa 1 aspoň uvědomil, jakou má věrnou ženu, a co udělal za pičovinu, když ji podvedl. Ale zase musím říct, že si to odpykal dostatečně a celkem ho lituju. Stačí se podívat, jak byl šťastnej, když viděl Katharinu, a už jsem zas vyměklá. Hodnocení: vyvolání deprese a zmatení v jednom/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Winden 1.0 rok 1888.Martha varuje členov Six Mundis pred apokalypsou, ktorá je nevyhnutná v obidvoch svetoch. Bartosz sa dozvedá kto je Adam.1986. Kathrine pokračuje v pátraní po Mikkelovi a stretáva sa s Ulrichom. 2020. Peter so svojou dcérou Elisabeth hľadajú mamu Charlotte a Franzisku. 2053. Elisabeth pokračuje v snahe nájsť božskú časticu. Winden 2.0 2019. Martha oznámi Joonasovi, že výbuch v jadrovej elektrárni nastane už za 3 dni. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím. Už jsme viděli i lepší části. Zatím se to drží ne špatné úrovni, ale za mě to jde pomalu, ale jistě směrem dolů. Druhá řada excelovala, tady se vrací k úrovní první série. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych druhému dílu moc rád napařil tu pětihvězdu, hlavně za ten dojemný konec, ale když si uvědomím, že jsem celou první polovinu dílu tápal v postavách, časoprostoru a vůbec celém příběhu, tak nemůžu hodnotit plnou. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší obavy na úkor cliffhangeru minulé sezóny šly zajisté k myšlence, jestli se “novou” dějovou linií neodbydou ty rozjeté, třebaže pro finále ne až tak podstatné. To by nám tvůrci ale nemohli udělat a už jen proto nejen Dark samotný, ale i lidi za ním stojící bezmezně zbožňuju. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak do čtvrtky epizody jsem si říkala, že fajn, zatím tak nějak vím, kdo je kdo, s kým a proč, dokázala jsem si to slepit. Pak to krásně shrnul přítel: „To je nudnej díl nové řady. Tito dva spolu furt techtlují, ostatní jsou divní, zmatení, obarvení a chodí do solárka.“ Jo, takhle nějak. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia Dark v podstate pokračujú vo svojom vzorci, vraciame sa do nášho obľúbeného "prvého" sveta v rôznych obdobiach a sledujeme ako sa postupne udeje to, čo sme už videli. Pravdepodobne jediný, kto môže niečo zmeniť, je "alternatívna" Martha, alebo možno aj nie... Špeciálne by som chcel vyzdvihnúť "viktoriánske" Nemecko v 1888 a takto spätne oceniť geniálny, jedinečný nápad spraviť z matky zároveň dcéru svojej dcéry, bez ironie. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu trošku zpomalení tempa, tím pádem pokles hodnocení. Děj se tentokrát odehrával zejména v "naší" dimenzi, přestože se zdálo, že právě ta už nám nebude moct nic moc nového nabídnout. Rok 1987 se mi pozdává jako jednoznačně nejzajímavější a dnešní epizoda mě v tom utvrdila. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My neznáme svůj konec, ale konec zná nás." Je to hluboký, chápete? Protože jsme vyměnili předmět s podmětem, ha! Seriál dál úspěšně zašmodrchává osudy lidí městečka Winden a já si jenom říkám, proč se ti lidi z toho města dál neodstěhovali a co dělá zbytek Německa. Štve mě, že se seriál chvíli tváří, že postavy dělají něco nového, snad i mění svůj osud a o scénu dál se dozvíme, že vše jede podle plánu a apokalypsa stejně nastane. Pokolikáté už? ()

Reklama

Reklama