Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání. Druhá série se posunula od lahodně atmosférického mystéria k sci-foidnímu politickému thrilleru a tvůrci začali kopat do hloubky i šířky, přičemž výsledkem je jen rádobyepický chaos a příběh zamotaný tak, že mu nejspíš nerozumí ani tvůrci a že zavání sebeparodií. Kdybyste si dali panáka kdykoli se v seriálu někdo po někom žádá vysvětlení a ten jen významně a tajemně mlčí, nebo kdykoli někdo řekne, že začátek a konec jedno jsou a vše je propojené, skončíte na záchytce ani nemrknete. Jestli jsem první sérii slupl jako malinu a za chvíli si ji dal znova, do dokoukání druhé jsem se musel dokopávat a třetí moc nadšeně nevyhlížím. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první sérii jsem hltal, protože sázela na nejistotu a zajímavý nápad, ve druhé už je to takový guláš, časem cestuje každý druhý obyvatel Windenu a nějak to ztratilo pointu. Neříkám, že je to vyloženě bordel, naopak jsem se celkem orientoval, ale pořád mám v sobě pocit, že to je bez větší logiky, dost věcí prostě nedává smysl a je to neskutečně překombinované, až je divákovi vlastně jedno, co se stane dále, protože to stejně dopředu nemůže odhadnout. Zvláštní, místo aby seriál po první řadě vysvětloval, otevírá další linie, ba na konci dokonce i další paralelní svět. S třetí sérií si nejsem úplně jistý... Smíšené pocity. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro toho kdo neviděl první sérii, musí být druhá naprosto nepochopitelná. A pro toho, kdo ji viděl, je to opět fantastická jízda z minulosti do budoucnosti a naopak. Jen by mě docela zajímalo, jestli tvůrci předpokládají, že divák všechno to rajzování a rodokmeny pochopí. Úvodní znělka od elektro mága Apparata úchvatná, konec k nasrání. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pustiť si pokračovanie tak komplikovaného príbehu s tak veľkým časovým odstupom, to trošku potrvá, kým si to človek v hlave “uprace”. Ja som tvrdil a aj tvrdiť budem, že toto je doposiaľ absolútne najlepšia vizitka nemeckej tvorby. Druhá séria si vďaka tajomnu, mystike, hudobnému doprovodu, myšlienke no najmä príbehu - opätovne udržala vysoký nadštandard. Tu sa dá skutočne len ťažko niečo vytknúť! Toto je proste filmársky skvost. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se, že tendence je a bude s každým dílem stále jen klesající. Možný SPOILER. V seriálu se totiž nikomu nic nepodařilo změnit. Všechno se děje stále tak jak má, takže namísto nějakých změn budoucnosti a přítomnosti divák jen vidí to, co se stalo a jak se došlo k tomu, co se událo v prvních dílech. Je velice nudné sledovat zamotaný děj u kterého stejně víte, jak to celé dopadne. Recenze může působit zmateně pro někoho, kdo seriál neviděl, ale předpokládám, že když už čtete recenzi na druhou sérii, tak máte první za sebou a pak to srozumitelné je. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě zazní skladba „Thunder“ od australského hudebníka RY X. (Doomcourier)

Reklama

Reklama