Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (36)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když vím, že jsem blbej, tak se nesnažím rozehrávat chytře, Zavřel." Lajna se od úvodu tvářila jako promarněný potenciál, ale pak přišly epizody Talkshow, Krize či Kladno a já jsem se stal fandou Havířovských Havířů. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době seriál z hokejového prostředí. První díly jsem dost přemýšlel nad tím, jestli se seriálem neseknu, trochu jsem se nechytal. Pak se ale rozjel (nebo jsem přivykl zpracování). Cekově za mě spokojenost a určitě se někdy podívám znova. ()

matezzz 

všechny recenze uživatele

Seriál jako celek je pro mě rozhodně za 5 hvězdiček !!!!! Langmajer zde herecky exceluje. Některé díly jsou možná o něco slabší, ale pak tu jsou díly, které jsou na naprosto vynikajicí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiří Langmajer se stává jedním z mých nejoblíbenějších herců naší scény a jeho věčně nas*aný trenér Hrouzek je unikátní postavou, které sežeru naprosto všechno. Seriál tak jednoduchý, až mě zaujal více než internetový fenomén Vyšehrad, na jehož úspěchu se Lajna tak trochu svezla a prospělo jí to. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na 5 hvězd, ale konec tomu nepřál. První 4 epizody naprostá pecka, skoro celé jsem se řezal, pomalu jsem se nestíhal vzpamatovat z jedné hlášky a už tady byla další. Langmajer hraje neskutečně, perfektně sedí do role, další dva hlavní protagonisté, Vágnerová a Piškula, taky skvělí. Jak jsem psal, první 4 díly fantazie, pátý slabší, poslední 3 už bylo trápení s minimem momentů k zasmání. Škoda. Ale celkově to na ty 4 hvězdy, možná trošku slabší, stačí. Jsem zvědav na druhou sérii. Howgh! ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Havířov jede!!! Bomba, bomba, bombička...Langoš je neuvěřitelný a Petr Kolečko taky...Po Okresním přeboru jsem jsi říkala s čím příjde a jaké to bude...Lajna je boží a herecké výkony taky...Scéna, kdy Hana Vágnerová stojí u výlohy prodejny s kabelkami a pláče, že tam jsou jenom koženky a jak tam můžou lidi žít je šupa...Pro člověka z Ostravska opět voda na protipražákovský mlýn... Za mě 95% ()

adelina8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku to vypadalo bledě - vtipné glosy nahrazovalo až příliš vulgarit. Ale od půlky se to rozjelo a konečně přišly silnější díly a já se začala bavit. Langoš boží! ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

S Vyšehradem bych nesrovnával, tohle je sice veselá, ale dramaticky promakaná série, která mě po menším přešlapování vtáhla od čtvrtého dílu jako knajpa s šesti minipivovary na čepu a zrzavou servírkou. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rolbou přežehlená reakce na hype kolem beznadějného lva (ano, pochopili jste dobře, narážka na nadějné lvíče :D) Juliuse Lavického. Langmajer jede bomby (nebo možná puky, nevím), hlášky létají stadiónem, neřeší se Nietzsche ani Platón, ale prosté jak ubránit přesilovku pět na čtyři. Jednoduché, vtipné, plnící svůj účel….no řekněte, kdo to má? ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jednou o vás natočí film volové a jak se bude jmenovat? Sráči na ledě!" První série skvěle roztáčí trenérskou štaci a postupné budování autority Luboše Hrouzka v Havířově. Živelný Langmajer je v téhle roli jako ryba ve vodě. Jeho kadence hlášek a gestikulace jsou brutální útok na bránici. Skvělý rozjezd seriálu z produkce Obbod TV. 8/10 ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsi úplně blbej, v hlavě máš akorát signály na přesilovky!" - "No sorry, no. Já jsem prostě bez piva řídil poprvý..." - "Bruslil jsem, a přitom jsem měl ještě nasrané v plíně!" - Já dělám psychologiii.. Psychologii?.. No... Ty vole, dyť ty sám jsi úplnej magor!.. No právě, já mám k tomu oboru takovej osobní vztah... " - "To je hrozný, jak se to rozmáhá, viď, ty zlatokopky!" - "Já su z Valašska, vy hovada!" - "Miluju hokej. Copak jsem nějaká dilina? Vždycky sleduju oba poločasy!" ()

Lupes 

všechny recenze uživatele

V první chvíli jsem si říkal, že je tady jen další nápodoba jiného komerčního úspěchu; opět kupa vulgarit, buranství, zde ovšem provázeno zbytečným  nadužíváním sexuálních scén a nevěrohodným chováním rodinných postav. Taclíka v podstatě jinak než při kopulaci nepotkáte, jakoby veškerá manažerská dominance musela být vyjadřována sexuálním zotročováním (a nevyhne se tomu ani manažerka druhé série). Chování vlastní matky k Patrikovi a především sám Patrik jsou pak v prvních dílech rovněž mimo realitu a těžko si představit sladkého klučinu nepoznamenaného takovými rodiči. Zde ale mé nářky končí. Nakonec jsem se u série velmi bavil a zároveň si uvědomil, že ztvárněné postavy jsou až mrazivě blízko realitě. Závěrečný obrat k víře mě paradoxně rozesmutnil, neb se tím autoři rozhodli příběh kočírovat do bezpečných vod Ordinace v růžové zahradě. A nejlepší díl? Jednoznačně Talkshow, o televizní práci vypovídá asi pramálo, ale konfrontace mužské sexistické agresivity s agresivitou současné novinařiny náramně baví, navíc se přistihnete, že fandíte té první variantě. A závěrečná hymna je třešničkou na dortu. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Tak proč bydlíš tady v tomhle hnusu?“ ,,Já jsem tady doma.“ Lajna stojí a padá na výkonu Langmajera, který toho arogantního, ale sympatickýho Hrouzka hraje naprosto parádně. Scénář občas nabídne opravdové perly a já se u toho dobře nasmál. Jenže ne vše se takhle povedlo. Zvraty ve scénáři a ve vývoji postav jsou jen těžko uvěřitelné, všichni tam žijí v jakémsi paralelním mikrovesmíru, kde se všichni potkávají v tu pravou chvíli a pronášejí ty pravé věty tak, aby se děj zase někam posunul. Piškula a polovina dalších hokejistů hrají dost tristně a já z nich ty hokejisty vůbec necítil. Naopak nadprůměrně si počíná Norbert Lichý, který hraje úsporně a civilně. Občas se vyskytují úplné kiksy, třeba že hokejový tým čítá asi osm hráčů, např. ve scéně kdy jedou autobusem do Kladna jich tam není víc než deset. Po této stránce je seriál nedotažený, slušel by mu větší rozpočet a poctivější řemeslné zpracování. ()

Knightey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkove se tahle prvni serie da hodnotit tak na 60%. Je to malinko lepsi prumer. Na ceske pomery dobre, to urcite ale obcas se moc tlaci na pilu. Rozhodne fanosek hokeje si prijde na sve. ()

Reklama

Reklama