Reklama

Reklama

TIKI-TAKA

(pořad)
Sportovní / Talk-show / Publicistický
Česko, 2017, 60 min

Obsahy(1)

Zábavná talk show TIKI-TAKA hodnotí, analyzuje a glosuje dění na českých i světových trávnících. Jedná se o show z vlastní produkce stanice O2 TV Sport. Moderátor Petr Svěcený si zve nejen známé tváře z fotbalového prostředí, ale prostor dostávají také herci či osobnosti z kulturního života. (dady89)

Recenze (26)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Hodně záleží na hostech, Šmicer a Švancara jsou super a je vidět, že už se na všechny situace dokáží dívat s nadhledem. Ten bohužel aktivním fotbalistům chybí. Ostatní hosté jsou pak loterie, někdy jde o dobré oživení a někdy je to na hranici trapnosti. Vcelku jde ale o docela fajn povídání a je to příjemná protiváha „vážného“ Dohrána. Petr Svěcený do role moderátor sedl skvěle a i díky němu mě většina dílů dokáže pobavit. Jedinou chybou pořadu je, že jde o produkt O2, což je hodně pofidérní firma, která jen těží ze své velikosti a s koncovým zákazníkem hodně oře. ()

Heso 

všechny recenze uživatele

Slávistickosparťanské TIKI-TAKA. Tento pořad nebyl špatný, dokud se nesnažil být za každou cenu zajímavý a nezačal se tam zvát každý kdo má v prdeli díru viz. “Tomi Paci” Matonoha. Dobrých dílů ubývalo a těch horších přibývalo. Z pořadu na úrovni se tak postupně stal pořad kde se řeší každej prd dvou suverénně nejmíň sympatickejch týmů v Česku, Sparty a Slavie. Samozřejmě se v něm nemůže aspoň jednou neobjevit Jakub Kohák, Libor Bouček, Sparťan Štáfek a Karlos “Reklamátor” Vémola, u kterých se už bojíte že na vás vyskočí i ráno ze záchodu, ještě vám tam pánové chyběl rádoby vtipálek Leoš Mareš a Adéla Vinczeová. Většina keců absolutně o ničem, jako když posloucháte dědky v hospodě. I můj oblíbený moderátor Petr Svěcený se u mě díky TikiTaka stává méně sympatický. Péťo, natáčej radši zase s Vojtou Bernadským Výletníky, prosím tě. Pořad Outúčka hřeší na to že je široko daleko jediný svého druhu, možná by to chtělo konkurenci... ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Hrozně svěží zábavná talk show, táhnoucí jedním směrem, kterej tolik miluju. Téma fotbal! Bomba! Nic ofiko formálního, jde se cestou hospodských povídaček, žádný sraní, spousta legend, žádný vokecávání, mluví se na rovinu. Supr Svěcený, supr Švancara, supr Šmíca a fůry dalších. Moc se mi tyhle diskuze s podtextem "prdel" líbí! Topkááá! 90% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lidé, co si neplatí O2tv pouze nadávají, že se nemůžou dívat na fotbal. Lidé, co ano pravděpodobně i rádi sledují tuto talk show, jejíž většinu dílů jsem si rád během korony v reprízách zopakoval. Patřím k té skupině diváků, jímž vyhovuje onen besední styl a moderátorský tón Petra Svěceného a také to, že se nikdo obvykle nepouští do velkých analýz a dané kolo hodnotí veskrze dle emocí a většinou i sympatií k danému klubu. V Praze je nejvíce diváků, takže je logické, jakým směrem se ubírá debata, ale i pro nefanouška pražských S se to většinou dá přežít. Nejoblíbenější hosté : Petr Švancara, Kuba Štáfek, Tomáš Ujfaluši, Horst Siegl...9/10 ()

Danylo 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, čekal jsem od TIKI-TAKA více serióznosti na úkor zábavy, ale jelikož v ČR podobný typ pořadu na fotbalové téma chybí, buďme rádi alespoň za to. Kvalita pořadu je ovšem hodně závislá na pozvaných hostech, zde bych vyzdvihl Šmicera nebo současné fotbalisty napříč všemi týmy, naopak mě hodně nebaví neobjektivní Švancara nebo Siegl, o ´´speciálních´´ hostech raději nemluvě...škoda, že se nemůžeme přiblížit zahraničí, kam do místních pořadů chodí opravdové fotbalové legendy... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Show TIKI-TAKA se natáčela také v obchodním centru Harfa, v pražské O2 areně, ve vršovické Eden Aréně či na stadionu Letná. (dady89)
  • Tiki Taka je originální formát italské televizní skupiny Mediaset. Pořad se poprvé vysílal v Itálii v roce 2013 na stanici Italia 1. (ČSFD)
  • V některých dílech si diváci užívali tzv. zakázané slovo, které hosté nesměli použít. Pokud v přenosu zaznělo, naskakovala finanční částka. Výsledný obnos pak stanice O2 TV Sport věnovala na charitativní projekty podporované fotbalovým týmem osobností Real Top Praha. (dady89)

Reklama

Reklama