Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dorazil jsem první sezónu a jsem za to na sebe právem hrdý. Do seriálu jsem šel kvůli Timu Rothovi a Christině Hendricks, ale po první řadě svého rozhodnutí lituji. Zpočátku byl scénář ještě ucházející, ale s přibývajícími epizodami mu rychle docházel dech. V mnohém souhlasím s tím, co napsal ve svém komentáři uživatel jackalsc, za sebe bych ještě dodal, že jsem si tady nenašel ani jednu postavu, se kterou bych mohl sympatizovat. Nejhorší je teď pro mě to, že mám doma ještě druhou řadu, takže od zítřka zase poteče whiskey proudem... ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Seriál, který úplně nevyužil svůj potenciál. Krásná kanadská příroda a tragédie, která potká šerifovu rodinu v prvním díle, slibují skvělou podívanou, jenomže to by většina postav musela být napsaná úplně jinak. Všechny kladné postavy mě svým chováním postupně začaly lézt na nervy, takže nejdokonalejší rolí se nakonec stal jeden ze svou hlavních záporáků v podání pro mě neznámého Heyerdahla. Ten byl opravdu luxusní a škoda že neplatilo staré klišé, že každá krimi je taková, jaký je její hlavní záporák. Zde hrozně chyběl sympatický hlavní hrdina, který by mu nakopal prdel, šerif utápějící svůj žal v chlastu byl spíše politování hodnou postavičkou. ()

Reklama

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo se mi to, i když zase tak světoborný zázrak to nebyl. Výrazně sérii  poškodilo obsazení kostnaté, nevzhledné, dvoumetrové  mužatky Abigail Lawrie do role Anny. Proč, proboha, když jinak bylo obsazení více než výborné? Ale mělo to napětí i svůj sporadický humor. Ocenila jsem i místy vtipnou nadsázku. Já se u toho prostě dost bavila. ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Začátek hodně podivný, postupně jsme se k něčemu začli dostávat. 9 epizoda nám vyjasnila o co tady sakra jde a tvůrci měli potenciál na to to dobře zakončit. Bohužel se ale nestalo. Celý seriál je prošpikován tolika klišé, že někomu z toho budou krvácet oči. Démonizace Tim Rotha je šíleně přestřelená. Co je jeho dceři vůbec po tom co jeho táta udělal v náplni práce. Zastřelí ho? A uteče s hajzlem co zabil jeho bratra protože ho miluje? Toto je hodně, hodně špatný vtip, a nechápu jak s tím scénárista vůbec mohl přijít. Ano žijme v minulosti, a suďme v přítomnosti a hlavně jen z jedné strany pohledu. Dramatizace za každou cenu. A nebo jak náš klouček zabijáček uroní potok slz protože mu umřel nejlepší komplic, který za celou dobu řekl 3 slova. A nad smrtí všech ostatních ani nemrkne. Za celou dobu jsem si vůbec nezvykl na herce Whiteho, mohli tam dát kohokoliv jiného, ale jemu nějakou takovou psycho náturu nežeru ani omylem. Na druhou stranu seriál jde originální cestou jak zobrazuje hlavní postavu Tim Rotha a jeho westernovský způsob řízení města. A jeho postupné topení v alkoholu. Nebýt toho absolutně zpackaného konce, tak by to bylo více. Proto jen 60% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic moc velký zájem. Amazon má potenciál, který nevyužívá. Viděl jsem od něj tři seriály. Jeden se nedá takhle hodnotit, protože to je něco úplně jiného ve stylu Grand Tour a poté zde máme Goliath. Nudný právnický seriál o tom jak se malý právník snaží vyhrát spor nad velkou korporací. Bez šťávy a zájmu. Zde se kopíruje stejný případ ale z jiného prostředí. Opět tu máme velkou a zlou korporaci, která ničí život hlavním postavám. Skoro jako kdyby tam Amazon chtěl zpodobnit sám sebe. Tento seriál skoro chce napodobit Wind River, akorát s tím, že tento film má co nabídnou a co především, dokázal toho využít. Tin Star měl i ten potenciál. Ale nevyužil ho, protože mě seriál přestal zajímat už po druhém díle, kde se skoro nic nedělo. Nešlo o špatně promyšlený příběh, spíš, že filmaři to nezachytili nijak, aby to odsýpalo. Jednoduše klasika... nevyužitý potenciál. ()

Galerie (104)

Reklama

Reklama