Reklama

Reklama

Pomsta

Trailer 2

Obsahy(1)

Bohatí milující tatínkové od rodin se jako každý rok sejdou uprostřed pouště, aby posílili své mužství a vybili stres pořádným lovem. Tentokrát si ale jeden z nich přiveze milenku, neuvěřitelně sexy lolitu, o níž se rychle začnou zajímat i ostatní... Věci se vymknou kontrole a oni nechají umírající dívku uprostřed pouště... Té se však podaří sebrat poslední síly a chlapský výlet se změní na nemilosrdný lov... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (280)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Revenge" je podľa mňa celkom schopný akčný thriller. Survival thriller. So skutočne dobrými vizuálnymi lahôdkami pre fanúšikov krvi. Ale teraz vážne. Myslím si, že film je v prvom rade schopne natočený, pôsobí celkom realisticky a hoci sú určité veci, kde by som dal pár otáznikov, tak som to dokázal celkom nakoniec odfiltrovať a len sledovať film. Naša hlavná hrdinka je podľa mňa chytrá, nerobí hlúpe rozhodnutia a dokáže si v rámci svojich možností odhadnúť svoje kroky. Plus sa musím priznať, že čo ju robí zaujímavou je aj to, že všetko robí bez zbytočných rečí a so skutočným odhodlaním. Všimol si aj niekto iný, že za celý čas, čo lovila svojich nepriateľov nepovedala ani jedno slovo? To ju robí skutočne veľmi zaujímavou, lebo čas na reči už uplynul. Teraz už budú hovoriť len činy. A celkovo jej akcie je super sledovať. A vie si so situáciou poradiť. Myslím si, že všetci traja muži dievča očividne podcenili a spoliehali sa na svoju chlapskú silu, no nakoniec sa im to celé môže vypomstiť. Neskôr vo filme už Jen vyzerala viac ako Lara Croft a celkom jej ten outfit pristál. Plus to nové tetovanie vyzeralo super. Ako celok ma film bavil, bol zaujímavý, bol vizuálne miestami skutočne silný a výsledok bol podľa mňa uspokojivý. Nie je to niečo, kde si človek užije silný príbeh alebo nejaké výrazne originálne námety či postavy, ale ako rozptýlenie to poslúžilo schopne a držal som jej päste. Hodnotenie: B ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho nepamatuji snímek, který by obdobným způsobem urážel inteligenci publika. Zástupce subžánru rape and revenge nás jen zřídkakdy ohromí sofistikovaným scénářem, a tak bych se spokojil i s jednoduchým, byť smysluplným příběhem o pomstě, jenž by vynikal autenticky působící brutalitou a vysokou mírou napětí. Jak tomu bylo například u znamenitého I Spit on Your Grave z roku 2010. Coralie Fargeat bohužel vykonala pomstu leda tak na divácích, jelikož její debutový snímek obsahuje tolik logických chyb, že by na jejich kompletní soupis nestačil ani poznámkový blok. Hlavní hrdinka unikne před jistou smrtí s elegancí MacGyvera, zanechává za sebou kilometrové krvavé stopy, peyotl využívá jako lokální anestetikum pro oblast břicha, nahřátou plechovkou od piva dokáže zacelit hlubokou ránu, atd. Příběh bez hlavy a paty. Coralie Fargeat zde navíc všechny postavy redukuje na uhozené karikatury. Snímek je špatně sestříhaný, kdy můžeme pozorovat nahodilé střídání dne a noci. Kamera se soustředí na nepodstatné detaily. Zkrátka ohromné fiasko. Jakožto zdejší hororový expert začínajícím tvůrcům fandím, ale Coralii bych pro její vlastní dobro doporučil hledat obživu v rámci jiné profese. Odpad. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Příliš obehrané na to, aby z toho divák byl na sračky, ale každý Frantík by si měl po francouzském milování natočit svůj vlastní "explojťák". Tak zde máme další rozezlenou, čtyřicetikilovou italskou Jessicu Alba s dokonalým pozadím a diskutabilními hereckými schopnostmi, co je napumpovaná estrogenem a zhrzená za hrubou urážku jejího genitálu. Sama uprostřed pouště, s pahýlem v bříšku po nedobrovolném pádu z útesu, která nese svoji kládu, až si ji vezmou do péče mravenečci, kteří usoudí, že není třeba o půlnoci volat mravenčího doktora Ratha, neb mladá žena se přes noc zázračně zotaví, stejně zázračně změní barvu porostu na hlavě, projde procedurami salonu krásy a navštíví e-shop s hadříky Lary Croft, aby pak mohla vyčinit třem násilníkům, kteří si u ní uschovali na dobu neurčitou svoje DNA. Scéna znásilnění je prachbídná, ovšem krevních konzerv se na cestu pouští přibalilo dostatečné množství. Překvapením je, že takový typ filmu bych nečekal natočený ženou, i stalo se. Coralie Fargeat má režijní schopnosti posazeny úplně jinde, než leckteré její kolegyně, které točí osvědčené romantické filmy na pohodu. Tenhle film je těkavý, negativní, nic pro slabé povahy. Je jednoduchý a úderný. Jen mě štvalo, že na ty nejméně realistické scény byl kladen značný důraz i délka jejich trvání. Když je mladá žena napíchnutá na výčnělku stromu, je to sadistická podívaná, která nemá s realitou nic společného, to samé platí i o regeneraci zranění o několik políček dál. Za Matildu Lutz hraje její pozadí, neb její ztvárnění postavy ke mně vůbec neproniklo. Likvidace nehodných maníků není až tak nápaditá, jako rozhodně pořádně krvavá. Naprostý vrchol tvoří finální naháněná ve vile. V podstatě je to film o čtyřech hercích. Po spřízněné sérii typu Plivu na váš hrob tohle dílko nemůže naprosto nikoho šokovat, zaskočit. Překvapením je ovšem režie, která je natolik kvalitní (až na jeden odraz natáčecího štábu na karosérii auta) i sadistická, že vlastně musím uznat, že i ženy mají své sadistické dny. 7/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Název mluví za vše. Mladá kost je znásilněna buranským kámošem svého přítele a ten jí za to na oplátku shodí z útesu. Zachrání jí strom, na který se napíchne a rozhodne se té partě hovad pomstít. "Revenge" je jednoduchým filmem o pomstě, který pobaví hlavně příznivce explicitně krvavých scén, kterých má film požehnaně a účelně krví nešetří, což není na škodu, ale film tím sklouzává spíše k parodii, než temnému thrilleru. Scény, kdy se v detailu vyndavá sklo z nohy nebo z břicha větev jsou pro fajnšmerky, opravdovou lahůdkou, ale bohužel film, vyjma těchto a ještě pár jiných scén, nenabízí nic jiného. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sotva zletilá dívka odolná praktikám Vlada Naražeče vs. trio brzy krvavých frantíků.. Když jsem viděl, že jejími jedinými zájmy jsou sladit nehty s barvou iPodu a ve vhodnou chvíli pokleknout před druhým mozkem mecenáše, nevěřil jsem v nějaký významnější přerod, ale od kauterizace sofistikovanější, než je ta mečem Dartha Vadera, jsem prozřel. Přistoupil jsem na pravidla hry Coralie a jejího světa za tajemnými dveřmi nadsázky a exploatace a užíval si přitažlivost formy, perfektní hudební podkres, guilty pleasure potenciál i práci s detaily vyprahlé krajiny ala Stoneovo U-Turn. Divím se jen dvěma věcem. Proč u poslední scény před příletem vrtulníku nehrála Silvestriho Goodbye z Predátora a proč ten atraktivní flusanec na místo jejich posledního odpočinku neprodukoval Harvey „Dáš mi, dám ti roli“ Weinstein? U soudu by to mohli brát jako polehčující okolnost.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Richard (Kevin Janssens) je postřelen brokovnicí do pravého boku. V jednom záběru, když utíká zakrvácenou chodbou, je vidět, že má poranění na levém boku a hned zase zpět na pravém. (Habansz)

Reklama

Reklama