Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 2

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (116)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Stále to nemá produkční kvality starších Stalloneho béček typu D-Tox a Sejměte Cartera, ale už to nebolí. John Herzfeld přeci jen není céčkový patlal a minimálně chápe to, jak by se měl vyprávět příběh a že akce je lepší, když do ní nervete dvacet střihů za vteřinu. Nemluvě o chytrém "uzemnění" konceptu, kdy tvůrci tentokrát rozumně pracují s tím, že nemají peníze. Sci-fi dvojka se pak v podstatě rovnou ignoruje a třetí díl dějově přímo navazuje na jedničku, což dává fanouškům příležitost k tomu, aby se nikdy nemuseli do otřesného Hádesu vracet. Trojka je naopak film, který člověk čas od času klidně zapne v televizi a bez újmy ho absolvuje. Na jedničku stále chybí několik mil, ale oči z toho tentokrát nekrvácí a Sly není jen do počtu. V rámci béčkového žánru neurážející kousek. To je něco, v co jsme po úděsné dvojce vážně ani nedoufali. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Sylvester nechal dlouholetému kamarádovi napsat scénář a zrežírovat film pro sebe. Opravdu nevím co mu dlužil, ale tohle za to nestálo :(. Snad jedině snaha nenechat Escape plan v úplném hnoji. Režisérsky to sice není zase taková tragédie (ano zbytečné přeostřování a zoomování pod rouškou umění + plus ten zbytečný artový začátek), protože natočené je to dobře. Žádný zběsilý střih nebo rozklepaná kamera. Ale ten scénář. Neskutečně se to vleče a na to že má film nějakou hodinu a půl, je to luxus který film opravdu nemá. Samozřejmě o to víc se to dohání poslední 1/2 hodinu. Osobně také přímo nesnáším, když se nesbírají okolo ležící střelné zbraně (proč by si měl někdo zvyšovat výhodu v boji, že?). Co mi naopak vůbec nevadí je casting. Rozhodně raději točit rvačku MMA zápasníka co si hraje na herce, než herce (co se naučil dvě komba v přípravce na roli) co si hraje na děsného bitkaře. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zázrak se nestal a třetí Escape plan je zase extrémně lacině vypadající béčko v Seagalovském stylu,ale oproti strašidelně debilní dvojce je rozhodně krokem kupředu.Vlastně by tohle jako druhý díl bylo mnohem akceptovatelnější,než ta nedávná parodie na film.Plusem je rozhodně i to,že Stallone (jakkoliv podobné filmy pořád nemá zapotřebí) je tu asi tak 10x déle než ve dvojce,A ani Dave Bautista se tu jen vyloženě nemihne...40% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Asi je to lepší než dvojka, tady se možná tvůrci snažili napravit reputaci, ale i tak je to film zbytečnej. Vlastně už to ani není o útěku z vězení, ale o akci s asijskýma bojovýma prvkama, který jsou sice efektní, ale nemají nic společnýho s jedničkou. Tam šlo opravdu o plán a přípravu, jak se dostat z lochu ven, tady se skupinka super vybavených ranařů prostřílí dovnitř, aby mohli spokojeně zase vyjít ven. S. Stallone tohle asi nemá zapotřebí, i když rány pěstí umí rozdávat i po sedmdesátce. Doufejme, že přístě si vybere něco lepšího... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo ▐ Úmornejšie než béčkový druhý diel a to už je čo povedať. Strašne zbytočné pokračovanie, ktoré je až moc povrchné, bez poriadnej iskry, dosť to trpí na tých nastrelených dramatických oblukoch. /25%/ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno