Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Před začátkem třetí série jsem měl vážné obavy, jestli to Narcos zvládnou dál i bez Pabla Escobara. Silná osobnost Wagnera Moury byl přeci jen tahák celé série. Mé obavy byly ale byly naprosto zbytečné. Příběh drog je silnější než příběh jednoho člověka a Narcos pokračují ve stejném tempu, jako první dvě série. Hodnocení 4 hvězd dávám jen kvůli velmi silné seriálové konkurenci. Za poslední roky totiž vychází více kvalitních seriálů než filmů a všemu plný počet prostě dát nemohu. Tak nashle příští rok v Mexiku! ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokterý seriál by zvládal pokračovat s takovou grácií, jako právě Narcos, i po dopadení hlavního padoucha, jehož nevypočitatelnost poháněla děj kupředu. A jelikož si, po výborné první sérii, z druhé série pamatuji především nekonečné nudné dialogy, třetí na mě působí jako osvěžující, akčnější a lepší. Boyd Holbrook nechybí skoro vůbec, vedlejší postavy jsou zajímavé a Javier Peňa dostal konečně víc prostoru. Zatím je to velmi zábavné a nemám obavu ani o kvalitu nadcházející série. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Som dobrý človek. Bol som dobrý človek.“ Strašný prepad oproti prvým dvom sériám. Tretej citeľne chýba sarkastický cynik Murphy; bez neho na to snaživý Peña nemá, pôsobí skôr ako nekvalitný pornoherec z nemeckej produkcie zo 70. rokov, než ako špičkový agent DEA. Spolu s Murphym z 3. sezóny odišiel nielen jeho chytľavý uštipačný monológ, ale i silní spojenci - narážam na sympaťáka Carrilla a jeho bojové komando, ktoré robilo Escobarovi vrásky na čele. Výrazný pokles kvalít je však i na strane zla – gang z Cali je natoľko „džentlmenský“, že krvákov sa dočkáme len sporadicky. Na ich miesto prichádza nuda. Miestami to pôsobí dojmom, že Peñovým najväčším problém bude zaseknutý papier v kopírke. Sezóna dostane drajv až v posledných dvoch dieloch. A to už je neskoro. Na strane druhej, mnohým sa možno paradoxne bude páčiť až práve tretia séria viac, než predchádzajúce dve a to z toho dôvodu, že je vážnejšia, menej priamočiara a viac politická. Trochu niečo ako Krstný otec 3. Ja osobne zmenu atmosféry a štýlu oceňujem, ale dodávam, že ma neskutočne štvala a znechucovala (napr. na rozdiel od druhej série True Detective). Pozitívne hodnotím rovinu so Salcedom, ktorý na začiatku série pôsobil mdlým dojmom, ale na konci som si ho obľúbil a je mi ľúto, že dopadol tak, ako dopadol. Hoci treba jedným dychom rýchlo dodať, že v zvrátenom svete drog mohol dopadnúť ešte stokrát horšie a vlastne svojím spôsobom dostal happyend. ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je trochu jiná než dvě předchozí a rozhodně to má co dělat s odchodem Escobara a agenta Murphyho. Tempo je pomalejší a první čtyři díly jsem se celkem bál, jestli se to vůbec někdy rozjede. Jenže jakmile začne jít do tuhého, každá další epizoda je lepší a lepší, až jsem měl pocit, že pět hvězdiček nestačí. Znovu se totiž rozjede pekelné inferno plné drsných přestřelek, napínavých chvil a spousty nečekaných zvratů. Pedro Pascal opět zahrál parádně, což vlastně můžu říct úplně o všech. Čtyři kmotři sice nejsou Escobar, u něhož chtě nechtě to charisma a respekt cítíte na míle daleko, i tak ale jde o další skvěle napsané postavy, v jejichž přítomnosti bych se stoprocentně ocitnout nechtěl. Jsem fakt zvědav kam se tvůrci vydají ve čtvrté sérii a pomalu, ale jistě ji vyhlížím jako jeden z nejočekávanějších projektů příštího roku. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v prvních dvou sezónách jsme honili Pabla Escobara a jeho medelínské hochy, tak ve třetí zase naháníme bratry Rodriguezovy a jejich "Džentlmeny z Cali". A právě tato třetí série se mi zdá nejlepší. Je taková kompaktnější a sevřenější, také se v ní lépe orientuje, v tom kdo je kdo. Napínavé jako kšandy od první do poslední chvíle. Je stále komu fandit. Agent Peňa je sice takový Don Quiotte a člověk se diví, že se neustále pokouší při všech těch podrazech o dopadení kokainových kmotrů, ale fandil jsem mu. Pak se přidal Jorge Salcedo, kterému jsem také přál, aby přežil, protože to byl v jádru dobrý člověk, jen se zapletl s nesprávnými lidmi. Nemá cenu tady vše přežvýkávat, to se musí vidět! Ne náhodou je Narcos na bronzové příčce seriálů všech dob! ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama