Reklama

Reklama

Narcos - Season 1

(série)
USA, 2015, 8 h 15 min (Minutáž: 44–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Maurice Compte, André Mattos, Roberto Urbina, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez, Paulina Gaitan, Paulina García (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Drogový baron Pablo Escobar je čím dál mocnější a kolumbijská a americká policie se tak musí postavit protivníkovi, který pro udržení svého impéria udělá cokoliv. (Netflix)

Recenze (83)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Narcos byl u mě podobný případ jako první série The Handmaid's Tale. První tři díly mě nezaujaly, tak jsem si od seriálu dala asi dvouměsíční pauzu a pak se k němu zase vrátila. Od čtvrtého dílu už to šlo ale letem světem a já první sérku zfoukla za bezmála týden. Neuvěřitelné, kolik jsem se toho dozvěděla z jihoamerické historie. To je taky jeden z plusů tohoto seriálu, dozvíte se něco, co se dříve ani vědět nemělo. Narcos má neskutečný dějový spád. Neříkám, že je v každém díle nějaká akce, ale čím dál víc vás zajímá, kam se Pablova prohnanost a nelidskost prokouše. Brutalita tady taky nezná mezí a s nějakou cenzurou se tvůrci fakt nezabývají. Tohle téma si zkrátka říkalo o seriál a schválně říkám seriál, abychom nepřišli ani o detail a mohli si vychutnat zvrácenou historii drogových kartelů do posledního gramu. ()

digishit 

všechny recenze uživatele

"V Americe nechá Mafie zmizet nepohodlné svědky, v Kolumbii nechal Pablo Escobar zmizet celý soud". První serie jednoznačných 5* a nemyslím si, že druhá by to měla nějak výrazně snížit. Kvalitní seriál z dílny Netflix ukazuje obě strany mince. Nestaví se na žádnou stranu a nechává nás rozhodnou, kdo tu byl "banditos". ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delším odkládání jsem si pustil Narcos a ihned se z toho stalo moje guilty pleasure. Výborný, pravdivý příběh o tom jak se tehdy jely drogy ve velkým se super postavami a samozřejmě frajerem Escobarem. Není moc co vytknout, asi jen ten hype okolo toho, který je sice oprávněný, ale tím jsem čekal ještě nějakou větší pecku, která přišla jen částečně. Ale jinak po dlouhé době zase super podívaná. 1. série - 95% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dlouho jsem se tomuhle seriálu vyhýbala z důvodu, že jsem se bála nudy. Drogy, Escobar, Kolumbie, to není vůbec téma pro mě, ale je to jeden z nejlepších seriálu tady, takže jsem mu musela dát šanci a jsem hodně mile překvapená. Je to skvěle natočený, napínavý a božsky zahraný. Docela se divím, že si Wagner Moura neodnesl žádnou z hlavních cen za ztvárnění Escobara. Fakt ten seriál žeru a jsem na něm závislá jak na kokainu. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ve Spojených státech nechá mafie zmizet svědky aby nemohli u soudu vypovídat. V Kolumbii nechal Pablo Escobar zmizet celý soud." ___________ Wagner Moura jakožto Pablo Escobar je zde mazanej jak chleba od Ládi Hrušky, ale jeho výkon nijak nevypovídá o kvalitě seriálu. Narcos je spíš hodně polopatickej pseudo-dokument, který je moc divácky vstřícný vůči mainstreamový obci. Kdyby šel Netflix víc na dřeň a pojal celkovou stylizaci/pojetí víc explicitně, neměl bych žádný výtky. Jo a jen tak mimochodem: největší narkobaroni jsou stále Walter White a Jesse Pinkman, co si budem. ___________ "Podívej, z Pabla je svatej." "No jasně. Lidi posílá rovnou do nebe." ()

Galerie (232)

Zajímavosti (7)

  • Novinářka Valerie (Stephanie Sigman) přijíždí do domu Pabla Escobara (Wagner Moura) vozem BMW 5 řady E39. Děj epizody se odehrává nedlouho před uvězněním Pabla do jeho vlastní věznice La Catedral, tj. v letech 1990-1991. První modely řady E39 se ale začaly prodávat na vybraných trzích až v roce 1995. (dickens)
  • Při nálezu peněz zakopaných na poli je vidět traktor československé výroby Zetor 6711. (bachta)
  • Keď asi v polovici filmu vchádzajú postavy do džungle, je vidieť naľavo chlapa so zbraňou, no nemá v nej zásobník. (maramashi)

Reklama

Reklama