Reklama

Reklama

Narcos - Season 1

(série)
USA, 2015, 8 h 15 min (Minutáž: 44–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Maurice Compte, André Mattos, Roberto Urbina, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez, Paulina Gaitan, Paulina García (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Drogový baron Pablo Escobar je čím dál mocnější a kolumbijská a americká policie se tak musí postavit protivníkovi, který pro udržení svého impéria udělá cokoliv. (Netflix)

Recenze (83)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dlouho jsem se tomuhle seriálu vyhýbala z důvodu, že jsem se bála nudy. Drogy, Escobar, Kolumbie, to není vůbec téma pro mě, ale je to jeden z nejlepších seriálu tady, takže jsem mu musela dát šanci a jsem hodně mile překvapená. Je to skvěle natočený, napínavý a božsky zahraný. Docela se divím, že si Wagner Moura neodnesl žádnou z hlavních cen za ztvárnění Escobara. Fakt ten seriál žeru a jsem na něm závislá jak na kokainu. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozriet si serial narcos bol spontánny nápad. Koncilo mi členstvo netflix tak som sa rozhodol že to ukončím týmto seriálom. Pilot bol zaujímavý a strhujúci asi najlepšia časť čo seriál priniesol. Slabšie časti samozrejme nechýbali. A ako býva u mňa zvykok seriály veľmi nemusím ale tento som dal za týždeň. Netuším či sa ešte vrhnem do druhej série. Bude to asi rovnaký napad aký bol na začiatku. Prvá séria končí s otvoreným koncom, tak uvidíme. Ale musím uznať že serialový Escobar je lepší ako jeho film Loving Pablo. 4* ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna mě seznámila se zajímavě podaným seriálem (vypravěč je skvělý), u něhož jsem se velice dobře bavil a jako bonus jsem dostal množství zajímavých informací, které mě nutí k tomu, abych si je dodatečně ověřoval a abych si sháněl doplňková fakta. Vždy mě zajímá, zda se tvůrcům povedlo ve filmu nebo seriálu vytvořit správnou atmosféru, v Narcosu se tak stalo, od první epizody jsem se do ponořil do děje a jediné zklamání jsem zažil ve chvíli, kdy titulky uzavřely desátý díl. Na druhou stranu je faktem, že se mohu o to více těšit na druhou řadu. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Narcos byl u mě podobný případ jako první série The Handmaid's Tale. První tři díly mě nezaujaly, tak jsem si od seriálu dala asi dvouměsíční pauzu a pak se k němu zase vrátila. Od čtvrtého dílu už to šlo ale letem světem a já první sérku zfoukla za bezmála týden. Neuvěřitelné, kolik jsem se toho dozvěděla z jihoamerické historie. To je taky jeden z plusů tohoto seriálu, dozvíte se něco, co se dříve ani vědět nemělo. Narcos má neskutečný dějový spád. Neříkám, že je v každém díle nějaká akce, ale čím dál víc vás zajímá, kam se Pablova prohnanost a nelidskost prokouše. Brutalita tady taky nezná mezí a s nějakou cenzurou se tvůrci fakt nezabývají. Tohle téma si zkrátka říkalo o seriál a schválně říkám seriál, abychom nepřišli ani o detail a mohli si vychutnat zvrácenou historii drogových kartelů do posledního gramu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taký ten zábavnejší dejepis. Kedy všetky rôzne prepojenia, machinácie, moc a prostredie kooperuje v delikatesnom prevedení. Má to svoje silné miesta, rovnako sa to snaží aj systematicky poukazovať na motivácie na všetkých frontoch. Či už je to strach, pomsta, paranoja alebo zmysel pre spravodlivosť. Náhľad na vojnu, kde nie je víťazov. A kde povestné Nietzscheho: Nebojuj s démonmi, aby si sa sám nestal démonom a vedz, že keď hľadíš do temnej priepasti, temná priepasť hľadí na teba, má omnoho širšie a komplexnejšie uplatnenie. Herecky presné a charakterovo komplexné. Omnoho viac mi ale sedí postava Pedra Pascala, než taký Holbrookov "hrdina". Wagner Moura v úlohe Escobara správne démonický. V seriály sa krásne balansuje medzi hnusom a fascináciou z tejto postavy. Prvá séria je skvelým nahliadnutím do počiatkov Narcos. Bavilo ma to, hoci sa tam ešte pre mňa nenašla TÁ scéna alebo TEN moment. Každopádne stojí za zhliadnutie. 1. séria - 80% ()

Galerie (232)

Zajímavosti (7)

  • Při nálezu peněz zakopaných na poli je vidět traktor československé výroby Zetor 6711. (bachta)
  • V této epizodě sledují agenti jednoho amerického pilota jménem Barry Seal, který byl jeden z vrchních pašeráků Pabla Escobara. V epizodě ho najdou pod krycím jménem Ellis McPickle. Barry Seal sice skutečně existoval, jeho krycí jméno však bylo Ellis McKenzie. (Hlavonozec)
  • Na začátku epizody se Steve (Boyd Holbrook) dostane do hádky s místním taxikářem. Ulice je plná aut, doslova stojí v koloně. Po incidentu však Steve bez problému vycouvá, jakoby za ním žádná auta nebyla. (Illithune)

Reklama

Reklama