Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (26)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This is a mistake." "It is?" "It's always a mistake, we shouldn't do this." "Do what?" "Sleep with each other. I know it seems like we should, but trust me, I've been through this a million times and it's always a mess. So I just, I, I dont think we should. Even if we want to." "Yea... I wasn't thinking that." "Oh...c-cool. So, do you wanna come in, talk about why we shouldn't do it?" (...) Show, které jsem se několik let zpátky vyhnul (spíše čistě z časových důvodů, než, že by se mi nelíbila) a když jsem teď slyšel o tom, že končí a zrovna hledal, na co čumět, inu, načasování. Na první pohled působí 'Barry' (jak už se castingem Billa Hadera do hlavní role dá tušit) jako další gooffy záležitost, o dvojím životě hitmana/herce a samozřejmě má svoje silly momenty, ale tahle show hlavně skvěle balancuje drama, které jde do temných rozměrů úrovně až Breaking Bad / BCS (Lalo Salamanca), Ozark, aby pak přicházelo s absurdním černým humorem a komediálními postavami v závěsu. Řekl bych, že toho dolazování už tu vlastně není tolik a i v první sérii to chytá až dexterovský (a hlavně kvalitní a nenudící) rozjezd, v nuancích mi to připomíná všechny zmíněné show a to nejsou žádné béčkové počiny. Vcelku překvápko. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna měla nejedno hluché místo a stálo ji to hvězdičku, ale mimo tyto momenty jsem se skvěle bavil, protože se tvůrcům seriálu podařilo propojit komediální část s tou dramatickou, Bill Hader byl jako Barry výborný a celý příběh na mě fungoval. Škoda, že se nepodařilo odstranit ta výše zmíněná hluchá místa, klidně bych první řadu i opětkoval. ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Barry se nám tak nenápadně dostal do popředí, co se moderních seriálů týká. A to celkem nepozorovaně. Když jsem tedy u pár známých viděl, že seriál vychvalují, rozhodl jsem se, že mu dám šanci. Čekal jsem drsnou akci, kdy se bude hodně střílet a bude to dost vážný. Už 1. epizoda mě opět vyvedla z omylu. Seriál je spíše takovou komedií, která dobře kombinuje oba Barryho světy a i jak se postupně protínají. Té akce a "vážnosti" se tu také dočkáme, ale seriál je opravdu více odlehčený, než se na první dojem zdá. Opravdu doporučuju. Zatím skvělý objev, který pobaví, ale dokáže i šokovat. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nějak mě Barry nepřesvědčil. Samozřejmě vyrukoval s celou řadou slušně absurdních situací a černých vtípků na účet každodenního, resp. rodinného života citově strádajícího, nespolečenského nájemného vraha i zabijáků čečenské mafie, ale většinu postav vyjevil jako ubohé lůzry, v hereckém kroužku si léčící své komplexy méněcennosti. A jelikož se zdaleka nesnažil jen o bohapustou sitkomovou frašku a ve zvedajícím se závěru doručil i slušnou dávku akce, zvratů, emocí a dramatu, můj nezájem o (především "kladné") hrdiny se ukázal o to markantněji. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kupodivu veľmi pohodová vec. Bill Hader je ako Barry sympatický a jeho snaha o vymanenie sa zo zaužívaných zabijáckych koľají je prezentovaná v zaujímavom prostredí a obohnaná plejádou zaujímavých postavičiek. Má to vtip. Má to vážnejšie roviny a hrá to na takú ľudskejšiu tóninu, než by sa mohlo z plagátu alebo zápletky zdať. Uvidím ako to bude pokračovať ďalej, zatiaľ ale príjemne strávený čas. 1. séria - 70% ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama