Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Tosi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro toho kdo neviděl první sérii, musí být druhá naprosto nepochopitelná. A pro toho, kdo ji viděl, je to opět fantastická jízda z minulosti do budoucnosti a naopak. Jen by mě docela zajímalo, jestli tvůrci předpokládají, že divák všechno to rajzování a rodokmeny pochopí. Úvodní znělka od elektro mága Apparata úchvatná, konec k nasrání. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jelikož už nemá ten moment překvapení,je druhá řada slabší té první,ale pořád je to sakra parádní podívaná.Na začátku jsem byl sice zmaten,protože jsem si první řadu moc nepamatoval,ale když mi postupně začaly věci nabíhat,užíval jsem si druhou řadu i přesto,že už tady časem cestuje snad úplně každý a na nějaké paradoxy se to zrovna nehraje (jsem tvoje dcera a zároveň matka,takže seš svojí vlastní babičkou).Faktem je,že tahle řada je snad ještě zamotanější než první a vlastně nejsem schopen říct jestli sem všechno pobral.Body navíc za to,že zůstala fajn atmosféra a super soundtrack...85% ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je dobře, že jsem s celým seriálem začal až před pár týdny a mohl jsem po tom enormně otevřeném konci první série ihned navázat dalšími 8 díly, které maximálně předčily těch prvních deset. Protože tam, kde jste usínali dlouho v noci kvůli bloumání nad jednotlivými nesrovnalostmi mezi časovými liniemi a propojenými vztahy všech postav, tak tam jste v sezóně číslo 2 už jen zkameněle seděli s ústy pořádně dokořán. V ději se dá ztratit stejně snadno jako se jím nechat unést a fascinovat. Mně se povedlo všechno naráz. ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria "Dark"už akosi nemá to isté čaro ako mala prvá. Realita je taká, že séria prišla asi o rok a pol neskôr než prvá, a tým pádom si toho už človek veľmi málo pamätá. Možno by pomohol aspoň nejaký úvodný brífing, ale nič také sa nekoná. To je škoda. Dáva nám to niekoľko ďalších odpovedí a vidíme ako je všetko previazané a ako sa ničomu reálne nedá zabrániť. Alebo práve tým, že tomu chceme zabrániť dávame veci reálne do pohybu a začínajú sa diať. Séria stále necháva veľké množstvo otázok. Najmä na konci, ktorý avizuje, že sa seriál opätovne vráti a znovu nás poriadne zamotá. Pokúsim sa v tom opäť orientovať. S tým všetkým čo sa udialo je ťažké si nájsť už prehľad o tom, kto je s kým rodina a orientovať sa v tom je náramne ťažké. Takže odporúčam dávať pozor. V prípade, že ste predtým prvú sériu nepozerali a začínate s tým, že chcete pozrieť obe naraz, možno to bude pre vás o niečo jednoduchšie si to všetko v poriadku zanalyzovať. Myslím si, že séria je stále dobrá, no na mňa je to skutočne vysoko komplikované a mal som problémy sa v tom miestami poriadne orientovať. Okrem toho to niekedy už tak zamotali, až som mal pocit, že to prekombinovali až moc. Stále si ale myslím, že ide o vynikajúci seriál, ktorý stojí za to vidieť a určite som zvedavý aj na pokračovanie. Čeknite si to sami a uvidíte. Hodnotenie: B+ ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat, že se postupně do tohoto tak perfektně zpracovaného konceptu různých časových smyček zamilovávám. Jistě........očekával jsem, že v druhé sérii obdržím více odpovědí na předchozí otázky, ale Dark je jedním z mála počinů na poli kinematografie, kde mi tento neduh vlastně ve výsledku nijak zásadně nevadí. Řeknu vám proč. Ono si totiž Tma zakládá na tak precizních hereckých výkonech všech zúčastněných postav a dechberoucí atmosféře, která vás pohltí a už nepustí. Takže i díky těmto aspektům tomu dokážu odpustit fakt, že se sem tam každý posun v příběhu kupředu a každé jednání hlavních hrdinů doslova nevysvětlí.......Kromě toho musím pochválit naše severské kolegy za audiovizuální stránku. Nic, s čím se na vás Dark po celou dobu stopáže vytasí, nepůsobí lacině, jsou v tom vidět peníze a hlavně talent týmu, jenž vnukl seriálu svou již teď neodmyslitelnou tvář. Bavily mě zvraty, neboť nepůsobily prvoplánově, člověk se většinou zmohl jen na úžas ve své tváři, protože to skoro vždy slušně zamávalo s již naplno rozběhlou zápletkou. A závěrečný díl tomu nasadil korunku, takový plot-twist vyřčený v jednom souvětí vystřelil mé natěšení na třetí řadu hodně vysoko. Tak snad se nebude odkládat a dočkáme se jí v červnu letošního roku. Němci se jednoduše překonávají. Za mě druhá série dostane 88 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě prolézá v budoucnosti Jonas (Louis Hofmann) dírou v betonové stěně elektrárny, ze které čouhají kovové tyče betonářské výztuže. Jonas o jednu zavadí, ta se ohne a hned vrátí zpět. Tím je vidět, že se jedná o gumovou součást filmové kulisy. (zawi)
  • V epizodě zazní píseň „God's whisper“ od amerického rappera Rauryho. (Doomcourier)
  • V epizodě zazní skladba „Thunder“ od australského hudebníka RY X. (Doomcourier)

Reklama

Reklama