Reklama

Reklama

Anděl Páně 2

Trailer 2
Pohádka
Česko / Slovensko, 2016, 95 min

Obsahy(1)

Anděl Petronel stále pracuje u Nebeské brány, ale je přesvědčen, že by si zasloužil lepší službu. Jeho věčný pokušitel, čert Uriáš, začne Petronela ponoukat. Stačí utrhnout jablíčko ze stromu Poznání a bude vědět to, co ví jen Bůh! A cesta k zaslouženému uznání bude volná. Hádka Petronela s Uriášem o jablko Poznání ale skončí neslavně. V potyčce se vzácné ovoce skutálí až na Zemi. Anděl - popleta a jeho kamarád čert-pokušitel musí šupem na svět jablko Poznání najít a přinést zpátky. V předvečer svátku svatého Mikuláše se zamotají do podivuhodného reje. Setkávají se s malou Anežkou a její krásnou maminkou Magdalenou, partou nepoctivých koledníků, vydřiduchem Košťálem i sympatickým Párkařem. Než se jim podaří jablko najít a vrátit tam, kam patří, bude třeba zažít velké dobrodružství a projít několika nebezpečnými situacemi. A po řadě lidských i „božských" zkoušek, naši hrdinové nakonec zjistí, že cesta k poznání vede především přes sebe sama, přes objevení síly přátelství, lásky a schopnosti odpuštění. (Falcon)

(více)

Diskuze

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Což udělal chybu, protože peklo v pohádce nejlepší přítel bylo daleko lepší a F.Němec byl rozhodně mnohem vznešenější Lucifer, než Heřmánek.Já mám věci od pana Stracha moc rád, ale tady se vážně seknul a za ty prachy je výsledek žalostný.

na příspěvěk reagoval tomasul

tomasul

tomasul (hodnocení, recenze)

Toto pokračování úspěšné pohádky na mě působí jen jako laciná nastavovaná kaše. Na rozdíl od Hálího (Lotrando a Zubejda) já o žádný "nášup" nestojím. Budu-li se chtít pobavit, poučit, odreagovat, sáhnu v domácím archivu a tam si vyberu např. Anděl Páně 1, původní snímek je po všech stránkách lepší... Fakt nejsem fanda a zastánce protekčních herců (namátkou Anna Čtvrníčková, Charlotte Ella Gottová, Nelly Sofie Gottová, Matyáš Svoboda atd.).

anti.rybka

anti.rybka (hodnocení, recenze)

To je pravda, ale pro mě Troška není Pan režisér, jeho pohádky jsem nikdy nemusela. Ale má asi pravdu, že pan Bočan vykreslil peklo dokonale...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

anti.rybka

anti.rybka (hodnocení, recenze)

Tak si říkám, jestli nás ve trojce nečeká nahlédnutí do pekla, když nám čert už od prvního dílu běhá po nebi, může klidně běhat i anděl v pekle... Jinak mně se pohádka líbila. Rozhodně patří mezi top pohádky posledních 10 let. Jiří Strach je výborný režižér a sledovanost filmu je jasným důkazem... 

Brakant

Brakant (hodnocení, recenze)

Prubner

Viděl jsem ten film už dvakrát a kdyby mě na to neupozornili "mudrlanti", vůbec bych si nevšiml, že tam Horáček je... Ano, princip je princip, ale zdravý rozum je o moc lepší... A ten říká, že tohle ten princip nijak nenarušuje, protože jde o to, aby daný kandidát nezískal nějakou nefér výhodu. A tu štěkem beze slov v pohádce nikdo nezíská. Navíc, podle tvého pojímání "principu", by se měly taky na všech úřadech a ve školách svěsit portréty prezidenta, stejně jako by neměl mít novoroční projev...     

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Nezdá se vám všeobecné třeštění kolem tohoto filmu příliš přehnané ? Vždyť ten film je nepovedený blábol.

Uživatel Prubner smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Bude se vysílat na Štědrý den...Takže film s Horáčkem těsně před prezidentskýma volbama nikomu nevadí ? Sice nemá absolutně šanci vyhrát, ale princip je princip.

na příspěvěk reagoval Brakant

Příspěvek byl smazán administrátorem.

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

U mě lepší než jednička - skvěle jsem se pobavila. A Herodes mě totálně dostal :-) Je pravda místy cítit to "tlačení na pilu" - ale celkový efekt bezva. Překvapilo mě, kolik českých hvězd tam má jen štěky. A vadila mi Bílá - nevím proč. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak tohle fakt ne. Jednička byla suprová, ale tohle bylo nemastný neslaný s hrozně divně pokrouceným a prvoplánovím příběhem jehož pointa je totálně nijaká. Nebýt pár povedených vtipů a sympatického hlavního dua je z toho odpad jak vyšitej. Slabé 2* 30%

Uživatel Prubner smazal svůj příspěvek.

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Darth_AK

No právě proto, že se o tom v médiích furt žvaní, tak to budou všichni vědět. A tohle je ta reklama. Ostatně Česká televize má nařízení, že před jakýmikoliv volbami NESMÍ vysílat žádný pořad, na němž se podílel jakýkoliv kandidát. A je jedno, jestli tam vystupuje nebo je pouze v titulcích.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Prubner

Je to ale potvora ten Horáček, jak to měl ale šmejd promyšlený :D.

Ne vážně, to je totálně mimo-kdyby se o tom nemluvilo, tak si ho tam nikdo ani nevšimne. 

na příspěvěk reagoval Prubner

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Zemřel Josef Abrhám

Zemřel Josef Abrhám

17.05.2022

České nebe se rozrostlo o další velkou hvězdu, ve věku dvaaosmdesáti let totiž zemřela jedna z nejvýraznějších postav naší kinematografie, Josef Abrhám. Oblíbený herec se poslední dobou bohužel… (více)

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

10 nej filmů roku 2016 dle ČSFD.cz

10 nej filmů roku 2016 dle ČSFD.cz

30.12.2016

Ani novým Star Wars se nepodařilo sesadit z trůnu nejúspěšnějších filmů roku 2016 v českých kinech pohádku Anděl Páně 2 Jiřího Stracha. Těší nás, že tento post drží český film, který si u nás vede v… (více)

Reklama

Reklama