Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první dvě sezóny někdy před čtrnácti lety. Od té doby se sem tam mrknu na první díl, poněvadž na to kouká Vendulka a taky abych zjistil, co se změnilo. Kromě poroty většinou nic, protože u těhle kopírovaných pořadů pod licencí je scénář pevně daný a žádná velká inovace moc nehrozí, takže i když hodnotím po prvním dílu, tak s čistým svědomím. Mě hudební pořady nebaví a koukat na ně je pro mě utrpení, ale objektivně musím přiznat, že až taková hovadina to není. Hovadiny jsou Malé lásky nebo Pošta pro Tebe.Naprosto chápu tu spoustu lidí, kterým se to líbí, a i když mezi ně nepatřím, nebudu dávat odpad jen proto, abych tu mohl vyblít všechny možný vulgáry co znám. 50%. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Podobne ako posledný ročník tejto vraj „súťaže“ som to vydržal pozerať do semifinálových kôl, ale ďalej sa to už jednoducho zvládať nedá. Trochu ma to aj mrzí, pretože niekedy dávno som Superstar fandil. Sledoval som s potešením kastingy, držal palce mladým talentom a bavil sa na tých najväčších nemehlách. Lenže žiaľ, tento projekt skĺzol do úplnej žumpy a už na to nemám nervy. Tento ročník je práve Cristovao prekvapivo najmenšie zlo, zatiaľ čo tí ostatní sa pretekajú, kto bude väčšie hovädo (krava Knechtová vedie). A ako to už býva zvykom, vyhadzujú sa najmä tí talentovaní len preto, že neurobia poriadnu šou, veď o spev už dávno nejde. Stačí tam poskakovať, rehotať sa a robiť zo seba úplného kokota, a postup do semifinále je istý. Kto je trochu tichší a skromnejší, nemá žiadnu šancu. Priemerní speváci sú medzitým dourážaní jedna radosť, pretože si očividne porotcovia myslia, že je to vtipné. Nie, nie je. A už keď počujem tú obľúbenú prijebanú vetu: „Mám pre teba dobrú správu – nepostupuješ“, mám normálne chuť rozmlátiť obrazovku. Viac ako samotných naivných súťažiacich, ktorí ktovie prečo veria, že sa vďaka tejto žumpe presadia, však ľutujem idiotov, ktorí tam ešte aj posielajú SMSky. To už by som radšej dal peniaze bezdomovcovi a cítil by som sa lepšie. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pěvecké televizní soutěže mají dlouholetou tradici. I Karel Gott tak kdysi začínal. Je to šance pro mladé talenty prosadit se v hudebním světě, i když dnes při velkém počtu rádobyzpěváků se to většinou nepodaří ani vítězům. Chci se zastat poroty. Myslím, že má od vedení televize svoje zadání. Musí z několika stovek účastníků konkurzu vybrat dvacítku finalistů. Musí to být z poloviny Slováci a z poloviny Češi, z poloviny dívky a z poloviny kluci, polovina musí dobře zpívat a polovina musí dobře vypadat, aby dokázali k obrazovkám přilákat dostatek hlasujících fanoušků. To je pro porotu nepříjemné rozhodování. Jediné, ne moc zdařilé zpestření jsou osobní příběhy vybraných účastníků. Občas se na kousek podívám, ale letos mne žádný pěvec nezaujal natolik, abych pořad sledovala pravidelně. Chtělo by to nějakou obměnu, protože i já si ráda poslechnu pěknou písničku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tentokrát to vypadá na Matěje Rupperta, který je zatraceně pohotový a zábavný. Potěší i půvabný element v podání Kataríny Knechtové a pochopitelně stálice Pavola Habery, který se nebojí pravdy. Máme tady tak další porci zesměšňování soutěžících, stejně jako hromadu nezaměnitelných hlasů budoucích náhradníků v muzikálech, kteří touží po svých minutách slávy. Pravidelným divákem se nestanu, ale oproti jiným (na oddychovou televizní zábavu erudovaným chytrákům) troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost, takže raději držte klapačku. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. A navrch jsme to jen a jen my, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. ()

Zack07 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že se na letošní Česko Slovenskou SuperStar 2018. Celkem těším. Televize Nova a Markíza slibuje scénář podle vzoru německé verze, kde nyní válí česká zpěvačka Martina Bárta. Bude zajímavé sledovat pět nováčků v porotě a na moderátorských postech (kromě Habery jsou tam všichni vůbec poprvé) Rovněž bude poprvé show vysílána v odlišných dnech jak v Ćesku tak na Slovensku. Uvidíme, jak se jim letošní ročník plný novinek tedy povede. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama