Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

herr_carter

všechny recenze uživatele

Bože!Piča!Zkurvena!Prašivá do pičeeee..!!......asi takto nějak by novou superstar (a obecně podobný formát pořadu) okomentoval dnes již legendární slovensko-maďarský opravář traktorů Lakatoš. Nikdy by mě nenapadlo, že "česká" anomálie, která nese název Ben Cristovao, bude dělat porotce a hodnotit budoucí zpěváky !!! Chlápek, co neumí zpívat a ba co víc, neumí ani mluvit, bude najednou spolupředsedat v porotě například s Haberou, který ho kdysi nemilosrdně vypral do hajzlu !! Jít jako účinkující do této soutěže a nechat se hodnotit naprostým monstrem a neumětelem, může jenom stejný neumětel a nositel IQ zmrzlé makrely - fuj !!....................... ()

Frenkyy_ odpad!

všechny recenze uživatele

Odkdy jsou reality show jen o citech ? Když se jdu dívat na pěveckou soutěž, tak očekávám v pěvecké reality show víc zpěvu něž problémy jiných lidí, každý má nějaké problémy a nikomu to necpeme. V téhle show by měl být hlavně zpěv a max. představení soutěžícího (jméno, věk, město a né jejich smutný příběh, díky kterému s největší pravděpodobnosti postoupí). Starší ročníky (2004/09) byly lepší než tato věc, která se nedá nazývat pěveckou show, ale kdo bude mít lepší a smutnější příběh. Doufám, že letošní The voice bude lepší než Superstar. ODPAD! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tentokrát to vypadá na Matěje Rupperta, který je zatraceně pohotový a zábavný. Potěší i půvabný element v podání Kataríny Knechtové a pochopitelně stálice Pavola Habery, který se nebojí pravdy. Máme tady tak další porci zesměšňování soutěžících, stejně jako hromadu nezaměnitelných hlasů budoucích náhradníků v muzikálech, kteří touží po svých minutách slávy. Pravidelným divákem se nestanu, ale oproti jiným (na oddychovou televizní zábavu erudovaným chytrákům) troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost, takže raději držte klapačku. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. A navrch jsme to jen a jen my, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

SUPERSTAR... BĚŽÍ TAHLE SOUTĚŽ JEŠTĚ TAKY NĚKDE JINDE? Přijde mi, že to je vždycky chabý pokus o to, jak se TV NOVA může přihlásit o slovo/o sledovanost. I když nevím, kdo se na to po těch všech letech a nekonečných ročnících může ještě dívat nebo na tento program přepnout / jako např. já. Nášup se podává v realizaci 100 minutového dílu. Po 20ti minutách bohatě stačilo. Habera? To už tu bylo tolikrát a už mě ty jeho kyselé výrazy a alfasamectví omrzelo. Rupperta vyzvedli někde v postranní hospodě, Cristovao by měl radši pracovat v Bravíčku a Knechtová by mu tam mohla dělat šéfredaktorku. OPAKOVANÝ VTIP NENÍ VTIPEM ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik těch řad téhle sračky ještě poběží? To je mor co je tu snad od roku 2004. Obdivuji ty co se jdou ztrapnit před porotu složenou z idiotů jako ja Habera, Christovao nebo Ruppert. Ta Knechtová nazpívala jednu písničku co se chytla a teď musí na sebe poutat pozornost kozama a tím, že se chová jako laciná a vyjebána píča. Stačí vidět deset minut a máte o téhle sloveně špatnej názor. Prostě dělat 15 řadu a pořád to trapně pojmenovávat je stejně o ničem, když je to všechno odpad. No i přesto se najde v českém i slovenském národu stále dost dementů co nechtějí makat rukama, ale jsou tak zblblí šoubyznysem a myslí si, že se tam otevřou hubu a nazpívaj 2-3 CD a budou za vodou s prachama na rozdíl od těch volů co chodí makat na tři směny do fabriky a mají po zaplacení složenek hovno na bankovním účtu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama