Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

wwwFINKcz odpad!

všechny recenze uživatele

Moje otázka zní, jak je možné, že nový umělecký šéf dejvického divadla (Dejvice - vždy byly zárukou kvality a břitkého humoru) natočí tak příšernou sračku. Já chápu, že někdo musí živit rodinu, i pro herce to je prostě jen kšeft. Ale ikdyž pominu, že se někdo propůjčí takový příšernosti, tak mi nedochází ta naprostá nekompetentnost produkce a výše zmíněné dramaturgie. To prostě musí každý pochopit, že tohle nemůže vydělat peníze. Že to je pandořina skříňka, napěchovaná apokalyptickým mixem toho nejhoršího, co slovo "umění", ale i obyčejná popcornová zábava, mohou ve své dekadenci obsahovat. Tady prostě nejde jít už níže. Ikdyž jsou lidi stádo, často překvapujíci svou bezmozkovitostí, toto zkrátka nemůže být určeno vůbec žádné cílové skupině. Nechápu, kde se vzala tahle ubohost, kterou celý štáb svorně tvořil. Jak jim to nemohlo dojít? S přízviskem NEJLEPŠÍ KOM. SERIÁL., kteří si tvůrci sami určili mám pocit, že jsem opravdu spadl z jahody na mars. A to k tomu nepotřebuji ani družici zdarma (což byla virálni marketingová lákačka na seriál). ........ mimochodem, ani to nechápu, který marketér mohl vytvořit tuhle nekonečně mimózní kampaň, jenž akorát na...štvala x lidí, kteří na to v dobré víře skočili. Negativní reklama je v tomto případě jen pouhým NEGATIVNÍM OBRAZEM. ACH JOOOO:... už se fakticky nekonečně těším na další reprýzu "nováckých Nováků". ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Abych byl zcela upřímný, tak já vlastně ani nemám co komentovat. Dal jsem pouze první díl a kousek druhého.......Je mi to od srdce líto, ale na víc fakt nemám. Proti tomuhle je i Kameňák národní kulturní památka. Chápu, že se hypotéka musí z něčeho platit, ale měly by být zdi, které se nepřelézají za žádných okolností. ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad zcela bez diskuze. Nevtipné, ukecané, trapné. Stý vývar Troškových ponožek a toho českého i slovenského seriálu o blbých policajtech. Scény bez point, bez střihu. Vnitřní monology a monology postav! Zfetovaný Standa Hložek. Všechny ženské se na vyzvání svlíkaj. Obdoba Pepíčka. Všechna "vtipná" prostředí - policie, prostitutka, starosta, škola, kněz, doktor, hospoda... Zoomovací kamera, jako by dítě přišlo na novou hračku - kamera celkově zabírá zcela bez ladu a skladu. Hodinu trvá každý díl tohoto utrpení! Zoom sem, zoom tam, nám už je to všechno jedno, zoom sem, zoom tam, nám už je to fuk! ()

Jum 

všechny recenze uživatele

Nejprve bych rád podotknul že všem co se někdy líbil Kameňák a teď dali tomuto seriálu - ODPAD! Tak jsou POKRYTCI!!! Tento seriál je natočen na stejném principu... a prostě kdo chce sledovat jiný žánr, tak ať se na tuto srandu nedívá... Hodnotil bych tak 3 hvězdami, ale bylo tady tolik neadekvátních hodnocení, že to musím trošku vyrovnat. Mrzi ma to, ako mrzi ma to... ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Je uplne jedno, zda se na tento vytvor divate strizlivi nebo pod vlivem, vysledek je stejny. I pokud to tvurci nemysleli vazne, tak je to neomlouva a tezko tento serial k necemu prirovnat. Kamera amaterska, herci zoufali, scenar primitivni a humor vareny z vody. Tohle z odpadu nevytahnou ani vnady Alice Bendove, na kterou jedinou se da alespon divat:-). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)
  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno