Reklama

Reklama

Deep State

(seriál)
Velká Británie, (2018–2019), 14 h 8 min (Minutáž: 47–58 min)

Hudba:

Harry Escott

Hrají:

Mark Strong, Anastasia Griffith, Joe Dempsie, Karima McAdams, Lyne Renee, Alistair Petrie, Adrien Jolivet, Yves Aubert, Amelia Bullmore, Paul Cawley (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Recenze (6)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Agent MI6 ve výslužbě Max Easton žije poklidně ve Francii s manželkou a dvěma dcerami, když ho kontaktuje bývalý nadřízený s tím, že jeho syn, taktéž agent, se ztratil kdesi v Íránu. Pouhá záchranná akce se celkem záhy mění ve vysokou hru tajných služeb, která brzy začne ohrožovat nejen Maxe, ale i celou jeho rodinu. Tohle mě bavilo. Mark Strong se pro podobné role narodil a tady se mu dařilo ve všech rovinách, které jeho postava obsáhla. Samotná zápletka je výborně vymyšlená, tvůrci se neuchylují k nesmyslným kombinacím a díky tomu příběh působí důvěryhodně, což umocňuje i samotný závěr. Vyprávění má spád, akce není přestřelená, ale "jen" dostatečně výbušná a snad žádná z postav se ani na moment nechová idiotsky. Takovéhle špionážní záležitosti si nechám líbit. 100% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

1️⃣ První série tohoto agentího seriálu začíná trochu nepřehledně a zmateně. Někde uprostřed je to pak i zajímavé a dává to trochu smysl. V posledních dílech to naopak ztrácí drive. Skoro všichni účastníci jsou zde šmejdi, lžou, kecají a hledí si jen svých zájmů. A tak se to pořád různě převaluje až do konce. A bez té pitomé manželky hlavního hrdiny to mohlo být lepší a tak o 2 díly kratší. (25%) 2️⃣ Druhá série se prolíná s první a je jí filmařinou a příběhem podobná. Bohužel se autoři tentokrát rozhodli, že 3/4 stopáže budou okupovat otravné vykecávačky, rodinné záležitosti a mezilidské vztahy. Postavy jsou navíc méně zajímavé než v sérii první a tvůrci docílili toho, že mi byly brzy všechny úplně ukradené. Jediným rozptýlením tak mohlo být, že se tam někdo s někým rozstřílí. Jedno kdo s kým, ale aspoň nějaká aktivita. To se bohužel skoro vůbec nedělo. (8%). ↘️ Celkem za obě série. (17%) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvá séria bola celkom dobrá. Mala síce pomalý rozbeh a 2-3 diely trvalo, kým sa veci trochu vyjasnili a pochopili sme kto proti komu a prečo ide. Ale tá osobná línia hlavného hrdinu, ktorý sa najprv snaží zachrániť svojho syna a následne aj celú svoju druhú rodinu, bola dostatočne napínavá a tešil som sa ako záporáci dostanú na frak. Lenže tam bola aj hrozne prekombinovaná politická línia v ktorej tajomný zloduch manipuluje aj samotného prezidenta. To už bolo príliš WTF. Vďaka tomu k plnému zadosťučineniu nemohlo dôjsť ale aj tak prvá séria stojí za to. Mark Strong má charizmu a akcia je oldschool pekne krásne analógová. 6/10. V druhej sérii po Strongovi preberie žezlo jeho syn, ktorý za veľa nestál už ani v tej prvej. Osobné línie išli bokom a naplno sa riešili politické čachre. To ma vôbec nezaujímalo. Nezachráni to ani ako vždy skvelý Walton Goggins a stále vydarená akcia. Proste ma to nudilo a len som preskakoval na akciu. 4/10. Celkovo priemerný seriál, ktorý mal radšej skončiť po prvej sérii. 5/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď nalákajú divákov na hviezdne meno Marka Stronga a potom ho držia pri zemi tak, že to až pekné nie je. Keď som naviac zistil, že v druhej sérii už nehrá, tak som sa na to vykašlal, pretože jeho filmový syn ma vôbec nezaujíma. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Z popisu to vypadalo slušně, navíc velké lákadlo byl Mark Strong. Provedení bylo průměrné, celkově mě to nijak extra nezaujalo a občas i nudilo. Chyběla tomu pořádná atmosféra a silnější příběh. Díky nízkému počtu epizod jsem to dokoukal, ale s druhou sérii už pokračovat nebudu. ()

Galerie (297)

Reklama

Reklama