Reklama

Reklama

Kameňák

(seriál)
  • Slovensko Kameňák
Česko, (2019–2020), 14 h 56 min (Minutáž: 55–63 min)

Režie:

Ján Novák

Hrají:

Václav Vydra nejml., Pavel Kikinčuk, Martin Dejdar, Alice Bendová, Michal Novotný, Oldřich Navrátil, Veronika Žilková, Zuzana Slavíková, Jana Paulová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu vychází ze stejného základu jako předešlé filmy založené na anekdotách. Odehrává se v Kameňákově, v němž sedí na radnici starosta Pepa Novák v podání Václava Vydry. Se svým zástupcem Bohoušem Beránkem, kterého hraje Pavel Kikinčuk, podají přihlášku do celorepublikové soutěže Pozitivní město roku. Ministerstvo slibuje vítězi sto milionů korun. Soutěžící však musí splnit řadu kladných kritérií, jako je rostoucí počet obyvatel, dobrá zdravotní péče, rozvinutý kulturní, společenský a sportovní život, nebo čistota, což se Kameňákovu opravdu nikdy nedařilo. Ovšem starosta je schopen obětovat pro vítězství v soutěži naprosto vše… (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (3)

Sto milionů (2019) (S01E01) 

Nebylo to trapné, jak jsem bál a člověk se chvílemi i pobavil. Pravda, na pár skvělých scén (blondýna v ordinaci) připadne jedna dvě nijaké a o ničem (velké zasedání zastupitelů se starostou zamčeným v kumbálu), ale na odpočinkové vypnutí to vážně a překvapivě špatné nebylo. ()

Dočasný pobyt (2019) (S01E02) 

Nebylo to tak hrozné, i když chyběly vtipnější a sevřenější scény, jaké měl první díl - všechny policejní, školní a až na jeden všechny doktorské stály za prd. Ale moravská rodinka mě pobavila ("Daj tam našu televizu!") a vlastně i bojovná žena v domácnosti. Btw, netrpí Timková anorexií? ()

Poradce (2019) (S01E03) odpad!

První díl docela ušel, žádná sláva, ale člověk se pobavil a mělo to sem tam i dobrý timing. Druhý díl tahali z louže Navrátil a Slavíková coby pohodoví Moraváci. Jenže ve třetím dílu došly nápady a postava poradce tomu nedodala. Vtipy (až na dvě tři čestné výjimky) jsou podány mizerně (Žilková u zrcadla, jak recituje, že by chtěla být housenkou, uff, Bendová taky zrovna nezáří, a celá ta akce výběru moderátorky už zářia trapností do všech světových stran. Škoda. ()

Reklama

Reklama