Reklama

Reklama

Kameňák

(seriál)
  • Slovensko Kameňák
Česko, (2019–2020), 14 h 56 min (Minutáž: 55–63 min)

Režie:

Ján Novák

Hrají:

Václav Vydra nejml., Pavel Kikinčuk, Martin Dejdar, Alice Bendová, Michal Novotný, Oldřich Navrátil, Veronika Žilková, Zuzana Slavíková, Jana Paulová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu vychází ze stejného základu jako předešlé filmy založené na anekdotách. Odehrává se v Kameňákově, v němž sedí na radnici starosta Pepa Novák v podání Václava Vydry. Se svým zástupcem Bohoušem Beránkem, kterého hraje Pavel Kikinčuk, podají přihlášku do celorepublikové soutěže Pozitivní město roku. Ministerstvo slibuje vítězi sto milionů korun. Soutěžící však musí splnit řadu kladných kritérií, jako je rostoucí počet obyvatel, dobrá zdravotní péče, rozvinutý kulturní, společenský a sportovní život, nebo čistota, což se Kameňákovu opravdu nikdy nedařilo. Ovšem starosta je schopen obětovat pro vítězství v soutěži naprosto vše… (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Godhaj k tomuto seriálu (1)

Kameňák (2019) 

,,Vy jste mi to tam blbě napsal, pane starosto!“ Kameňákový seriál trpí mnoha a mnoha problémy. Příběh defacto neexistuje. Sice se často hovoří o jakési soutěži o město roku a milionové výhře, ale to je jen zástěrka pro naprosto nepochopitelně debilní nápady. Zbytek tvoří koláž vtipů, které jsou všechno, jen ne vtipné. Extrému dosáhl Dejdar, jehož postava policisty pronáší pouze vtipy o Chucku Norissovi, což je k nevydržení. Na druhou stranu musím pochválit herce, na kterých bylo vidět, že se opravdu snaží a užívají si to. Nejlepší byla rozhodně Žilková, která do toho dala hrozně energie. Oblíbil jsem si také asistentku Kamilu zahranou slečnou Bugalovou, která má krásný hlas i přednes. Dokonce i hudební motivy se jakž takž povedly a dobře korespondují s blbostí tohoto seriálu. Jinak je to ale stejně naprosté dno zábavy, které se dá zvládnout jen s velkou dávkou sebezapření. ()

Reklama

Reklama